Få 50% rabatt! Upptäck den plan som passar dig bäst!

Visa erbjudande!

Få 50% rabatt! Upptäck den plan som passar dig bäst!

Visa erbjudande!

Förnya och få 50 % rabatt*

Bara tillgängligt i 48 timmar

::

*Endast för privatkunder

Förläng med rabatt
::

Förnya och få 50 % rabatt*

Förnya
*Endast för privatkunder

*Endast för privatkunder Förnya och få 50 % rabatt*

::
Förnya

Specialerbjudande: Förnya och få 50 % rabatt*

Bara tillgängligt i 48 timmar

::

*Endast för privatkunder

Förläng med rabatt

*Endast för privatkunder Specialerbjudande: Förnya och få 50 % rabatt*

::
Förnya

Are you a WatchGuard partner or client and need help with Panda products?

Welcome to Support!

Få 50% rabatt! Upptäck den plan som passar dig bäst!

Klicka här!

Hello!

You’re about to visit our web page in Svenska
Would you like to continue?

Yes, I want to visit the web page in Svenska No, I want to visit the web page in

If this is not what you’re looking for,

Visit our Welcome Page!

Jag har köpt mitt antivirus, vad gör jag nu?

Nu, hjälper vi dig att komma igång med din produkt.

08 505 532 00

Mejla oss
Svarstid: 24 tim.

0900-205 55 55
Fjärråtkomst till datorn
Premiumsupport

Vi hjälper dig att komma igång med produkten i 3 enkla steg

1

HITTA AKTIVERINGSKODEN

Du hittar den i Pandas välkomstmeddelande om du köpte produkten online eller i produktförpackningen.

Aktiveringskoden är en rad tecken som omfattar siffror och bokstäver, avskilda med bindestreck.

2

ÖPPNA DITT PANDA-KONTO

Skapa ett konto eller ange din e-postadress och ditt lösenord om du redan har ett konto:

https://myaccount.pandasecurity.com/

3

HÄMTA DIN PRODUKT

Om du inte hittar din produkt kan du ange aktiveringskoden genom att klicka på knappen ”Jag har en kod”:

Hämta sedan produkten för Windows, Android eller Mac.

HJÄLPARTIKLAR

Kolla in dessa hjälpartiklar och annat användbart innehåll för att få svar på dina frågor om hur du sätter igång programmet.

KÄNNER DU TILL STÖLDSKYDDSFUNKTIONEN?

Klicka på Antistöld i applikationsmenyn och välj Aktivera.

Det sista steget efter att ha satt upp rättigheter frågar om du vill logga in på ditt Pandakonto för att fjärrstyrt lokalisera, spärra eller radera innehållet på din mobila enhet om du tappat den eller den är stulen.

Mer info »

ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS
ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS