Ik heb mijn antivirus gekocht, en nu?

Nu , helpen wij u aan de slag te gaan met uw product.

1-844-956-2648

Stuur ons een e-mail
Reactietijd: 24 uur

1-844-255-7356
Remote PC access
Premium Support

In drie eenvoudige stappen aan de slag

1

ZOEK UW ACTIVERINGSCODE

Deze code vindt u in het welkomstbericht van Panda als u uw product online hebt gekocht, anders in de verpakking van het product.

De activeringscode is een tekenreeks die bestaat uit getallen en letters die worden gescheiden door een streepje.

2

GA NAAR UW PANDA-ACCOUNT

Maak een account. Als u al een account hebt, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in om uw account te openen:

https://my.pandasecurity.com/

3

DOWNLOAD UW PRODUCT

Als u uw product niet kunt vinden, voert u uw activeringscode in door op de knop Ik heb een code te klikken:

Download vervolgens uw product voor Windows, Android of Mac.

KNOWLEDGE BASE

Bekijk de Help-artikelen en andere nuttige informatie waarmee u antwoord op uw vragen vindt zodat u aan de slag kunt met uw product.

BENT U BEKEND MET DE ANTIDIEFSTALFUNCTIE?

Ga naar de Anti-Theft optie in het applicatie menu en klik.

De laatste stap, na het verlenen van de rechten, zal u vragen om in te loggen op uw Panda accountom het mobiele apparaat te lokaliseren, te vergrendelen of de inhoud te wissen in geval van verlies of diefstal

Meer info »

ALTIJD ONLINE OM U TE HELPEN TWITTER FORUM
ALTIJD ONLINE OM U TE HELPEN TWITTER FORUM