Itt van: Panda Security > Home Users > Solutions > Panda Global Protection 2014
ÚJ!

Panda Global Protection 2014

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG VALAMENNYI ESZKÖZÉHEZ
Hogyan csatlakozik az internetre? Számítógéppel? Mac segítségével?
Táblagéppel? Okostelefonnal? Ne aggódjon, a Panda Global Protection 2014
minden adatát megvédi, függetlenül az Ön által használt eszköztől
vagy operációs rendszertől.

 

PC száma:

 

Szolgáltatás időtartama:

17899.00HUF

Egy korábbi termékverziót használ és frissíteni szeretne?

 

Installation and uninstallation instructionsInstallation and uninstallation instructions

Megújítás Ügyfeleinknek

Szolgáltatás hosszabbítás Bejelentkezés

Kérjük, adja meg E-mail címét és Panda ügyfél számát:

 

 

 

Ha nem emlékszik kliens számára, ugorjon a jelszó-emlékeztetőre itt.

Panda Global Protection 2014

Vírusok és egyéb kártevők elleni védelem minden eszköz számára az Ön otthonában (számítógép, Mac, Android: okostelefonok és táblagépek)

Identitásvédelem az internetes bűnözőkkel szemben

Védje meg családját az internetes támadásokkal és a nem megfelelő internetes tartalmakkal szemben

Gondoskodjon számítógépe tökéletes állapotáról

Devices
 

A Panda Global Protection 2014

 

Global Protection 2014

A legjobb védelem... bármilyen eszköz számára...

A Panda Global Protection 2014 programot azért terveztük meg, hogy Ön nyugodtan internetezhessen. Maximális védelem az alábbi készülékek számára:
  • Okostelefonok (Android)
  • Táblagépek (Android)
  • Számítógépek
  • Mac gépek
Az új Panda Global Protection 2014 megvédi az adatait, használjon bármilyen gépet.

PC-helyreállítási rendszer

Indítsa el számítógépét védett módban és vírusmentesítse vészhelyzetben vagy kritikus helyzetekben. Ossza meg bárkivel és segítsen nekik is megtisztítani számítógépeiket.
Global Protection 2014
Global Protection 2014

Védje meg családját az internetes támadásokkal és a nem megfelelő tartalmakkal szemben...

A Global Protection 2014 megvédi családját a nem megfelelő tartalmakkal szemben (pornográfia, drogok, fegyverek stb...). Védje meg dokumentumait és bizalmas adatait, hogy nyugodt lehessen afelől, hogy a magánjellegű fájljai biztonságban vannak.

Megakadályozza a személyi azonosítók eltulajdonítását, miközben internetezik...

A Panda Global Protection 2014 az internetes csalások, a személyi azonosítók eltulajdonítása, az adathalászat és az internetes bűnözők más lopási kísérletei ellen is védelmet jelent.
Global Protection 2014
Global Protection 2014

Gondoskodjon számítógépe tökéletes állapotáról

Lassú a számítógépe? Sok gondja van vele? Egyre kevesebb hely van a merevlemezen? Időnként kék képernyő jelenik meg?... Felejtse el ezeket a problémákat! A Panda Global Protection 2014 optimalizálja és frissíti számítógépét. Önnek semmit sem kell tennie, az eredmény mégis észrevehető lesz.

PC-használók:

Maximális védelem a számítógépe számára a Panda Global Protection 2014 szoftverrel. A Panda Global Protection 2014 a számítógépére, az adataira és a családjára leselkedő valamennyi veszélyforrással szemben teljes védettséget biztosít, még olyanokkal szemben is, amelyek még most nem is ismertek.
Global Protection 2014
Global Protection 2014

Mac-használók:

A Panda Global Protection 2014 teljes védelmet nyújt a Mac-felhasználóknak vírusokkal és egyéb internetes veszélyekkel szemben. A Mac-felhasználók ugyanolyan veszélyeknek vannak kitéve, mint a PC-felhasználók, és az internet globalizációja folytán senki sincs biztonságban... A Panda Global Protection 2014 védelmet jelent a legújabb Mac gépek, valamint a csatlakoztatott iPad, iPhone és iPod eszközök számára is.


Megjegyzés: A Panda Global Protection csomagok 1 licenc telepítésére adnak jogosultságot Mac számítógépen. Az iOS készülékeket a szkenneléshez Mac számítógéphez kell csatlakoztatni.

Android táblagépek és okostelefonok használói:

A Panda Global Protection 2014 megvédi mindenféle internetes támadástól. Böngészhet, bankolhat és vásárolhat online, használhatja a közösségi oldalakat... a legnagyobb biztonság mellett.
Global Protection 2014
Global Protection 2014

Még soha nem volt ennyire egyszerű vírusvédelmet telepíteni a számítógépre. A Panda könnyű, gyors és átfogó megoldást biztosít.

A termék gyorsan, a felhasználó számára szinte észrevétlenül települ a számítógépre.

A legfrissebb operációs rendszerekkel és platformokkal összhangban álló, új, modern, intuitív felhasználói élmény.

A Panda Global Protection 2014 használatához semmiféle szaktudás nem szükséges, hiszen a megoldás minden feladatot automatikusan végez. Csak telepíteni kell, és nincs több gond a vírusokkal és más veszélyekkel.
Global Protection 2014

A Panda Security felhőtechnológiája

Kiaknázza a számítási felhő előnyeit

Felhőtechnológia

A Panda Security által alkalmazott felhőtechnológia új védelmi modell kialakítását teszi lehetővé, amelyben a közösséghez tartozó összes felhasználó hozzájárul egymás számítógépének védelméhez. A számítógépek frissítése és védelme folyamatosan, automatikusan történik. Emellett az egyes számítógépek nem korlátozzák a megoldás észlelési képességét, hiszen a Panda kiterjedt vírusészlelési adatbázisa az interneten (a felhőben) működik.

Védelem, védelem és még több védelem.

  • Kémprogramokkal, adathalászattal (internetes csalásokkal), rootkitekkel (lopakodó technikákkal) és az internetes banki forgalmat támadó trójaikkal szembeni védelem.
  • Valós idejű védelem.
  • Új Webszűrő a biztonságos böngészés érdekében.
  • Teljes körű védelem az ismert és ismeretlen vírusok által indított támadásokkal szemben.
  • Védettség az USB-meghajtók elleni támadásokkal szemben.
  • A tűzfal blokkolja a behatolókat és hackereket, így vezeték nélküli hálózat használata esetén is biztonságos internetezést tesz lehetővé.

 

Panda Gold Protection

Ha szeretne 20 GB nagyságú tárhelyet több eszközön, valamint az Ön igényeire szabott prémium szolgáltatásokat, a Panda Gold Protection megoldást javasoljuk Önnek.

További információ
Korszerű védelem az Ön összes készülékén.

A Global Protection 2014 programot azért terveztük meg, hogy Ön nyugodtan internetezhessen. A program maximális védelmet jelent okostelefonok, táblagépek (Android), számítógépek és Mac gépek számára. Az új Panda Global Protection 2014 megvédi minden adatát, használjon bármilyen gépet.

Korszerű védelem az Ön összes készülékén.
Identitásvédelem = Akadályozza meg személyes és bizalmas adatainak eltulajdonítását.

A bizalmas információk kiszűrésével védelmet nyújt személyes adatai és bizalmas információi számára.

Identitásvédelem
Vírusok és hackerek elleni fejlett védelem = Áthatolhatatlan akadály

A Panda Cloud Security technológiák azonnali védelmet biztosítanak valamennyi ismert és ismeretlen típusú kártevővel szemben.

Vírusok és hackerek elleni fejlett védelem
PC-helyreállítási rendszer

Indítsa el számítógépét védett módban és vírusmentesítse vészhelyzetben vagy kritikus helyzetekben. Ossza meg bárkivel és segítsen nekik is megtisztítani számítógépeiket.

PC-helyreállítási rendszer

Minden, amire csak szüksége lehet.


Jelszókezelő

Jelszókezelő

Mostantól nem kell minden belépési jelszavát észben tartania

Több internetes szolgáltatás használata esetén szinte lehetetlen észben tartani az egyes oldalakra való belépéshez szükséges különböző jelszavakat.

Nem tanácsos ugyanazt a jelszót használni különböző internetes oldalakon, a számos különböző jelszót azonban szinte lehetetlen fejben tartani.

A jelszókezelő használatával azonban csupán egyetlen központi jelszót kell észben tartania. Emellett a szolgáltatás automatikusan felismer és észben tart mindent, amire csak szüksége lehet. Ráadásul mostantól több különböző, erősebb jelszót is használhat az egyes internetes oldalakon és nem kell könnyen megjegyezhető jelszavakat keresnie.

Az eredmény: magasabb szintű biztonság kevesebb erőfeszítéssel.

Fájlok titkosítása

Elzárja a felhasználó fájljait a fürkésző tekintetek elől

Minden felhasználó tárol olyan dokumentumokat, fényképeket vagy egyéb fájlokat a számítógépen, külső merevlemezeken vagy USB-meghajtókon, amelyek semmiképpen nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.

Mostantól minden fontos dokumentumot biztonságos módon tárolhat, és nem kell aggódnia amiatt, hogy illetéktelenek férhetnek hozzá a személyes adataihoz.

Ez a funkció ráadásul a biztonságos fájltörlést is lehetővé teszi, amelynek köszönhetően a fájlok még törvényszéki eszközökkel és hacker technikákkal sem állíthatók helyre.

Fájlok végleges törlése.

Fájlok titkosítása
Optimalizáció

Optimalizáció

A számítógép működésének felgyorsítása

A használat során a számítógépek számos ideiglenes fájlt, sütit és más haszontalan fájlt hoznak létre, illetve tárolnak, amelyek idővel lelassítják a számítógép működését.

Emellett minden alkalommal, amikor a felhasználó fájlokat módosít, másol vagy más műveletet végez rajtuk, a számítógép az adott fájlt kis darabokra bontja szét, amelyeket aztán a legkülönbözőbb helyeken tárol a merevlemezen. A lemeztöredezettség következtében a fájlok vírusellenőrzése is lelassul.

Takarítsa ki a számítógépét az optimális teljesítmény érdekében. A különbség nem látható, mégis észre fogja venni.

Távoli elérés

Segítsen másoknak, hogy segíthessenek Önnek

Mostantól bárhonnan és bármikor hozzáférhet a számítógépéhez anélkül, hogy folyamatosan magával kellene cipelnie.

Emellett másodpercek alatt megoszthatja a számítógépén tárolt fájlokat. Biztonságos otthoni környezetben is azonnal megoszthatja a számítógépét a kívánt felhasználóval, vagy bekapcsolva hagyhatja számítógépét a távoli kapcsolatok engedélyezése mellett. Még soha nem volt ennyire egyszerű a segítségnyújtás.

Távoli elérés
Biztonsági mentés

Biztonsági mentés

Felejtse el a biztonsági mentéseket... amíg szüksége nem lesz rájuk.

Többé nem fordulhat elő, hogy kétségbeesetten próbálja helyreállítani az örömteli nyaralások emlékét, amelyeket véletlenül kitörölt.

Jelölje meg a védett fájlokat, válassza ki a mentés helyét (külső merevlemez vagy internet) és készítsen biztonsági másolatot a legértékesebb dokumentumairól egyszerűen, könnyedén.

Adatairól bármikor készíthet biztonsági mentést és bármikor gyorsan, könnyedén visszakeresheti azokat.

Szülői felügyelet

Biztonságos böngészést biztosít a gyermekek számára.

A gyermekek védelme éppen olyan fontos, mint a nevelésük. A szülői felügyelet funkciója révén kiválaszthatja, hogy mely weboldalakat vagy milyen típusú oldalakat tesz elérhetővé a gyermeke számára (pl. oktatási, fegyverzeti, híroldalak, pornográf tartalmak, drogok stb. témakörben). Emellett a funkció annak az ellenőrzésére is lehetőséget nyújt, hogy a gyermekek milyen oldalakat látogattak vagy akartak megtekinteni.

A Szülői felügyelet a nem kívánt tartalmak kizárása mellett teszi lehetővé a gyermekek számára az internetes böngészést. Őrizze meg gyermekei ártatlanságát internetezés közben is.

Szülői felügyelet
Levélszemétszűrő

Levélszemétszűrő

Szabaduljon meg a levélszeméttől egyszer és mindenkorra.

Végre hazaér, ellenőrzi az e-mailjeit és... azzal szembesül, hogy több száz kéretlen levél várja a postafiókjában. A levélszemét gyakran a csalások eszköze, emellett azonban óriási időveszteséget is okoz, amíg megszabadulunk tőle.

A levélszemét elleni védelem távol tartja a kéretlen leveleket a postafiókjától, így csak a valóban fontos e-mailekre fordíthatja idejét. Mostantól újra élvezheti a levélolvasást.

Emellett bármikor ellenőrizheti a kéretlen leveleket és láthatja, hogy mennyi időt spórolt meg magának. Szabaduljon meg végleg a levélszeméttől, és élvezze ismét a tiszta postafiók előnyeit.

Identitásvédelem

Előzze meg az adatlopást

A bizalmas adatok eltulajdonítása az interneten vagy a közösségi hálózatokon keresztül mind elterjedtebbé válik.

A személyazonosító adatok védelme megakadályozza az adatok kiszivárgását azáltal, hogy az alkalmazások számára letiltja a bizalmas adatokhoz (pl. számlaszám, hitelkártyaszám) való hozzáférést a számítógépén és nem engedélyezi azok elküldését az interneten a jóváhagyása nélkül.

Gondoskodjon a biztonságáról és a nyugalmáról.

Identitásvédelem
Antivirus
Pro
2014

Antivirus Pro 2014
Internet
Security
2014

Internet Security 2014
Global
Protection
2014

Global Protection 2014
A PC védelme vírusok, hackerek és más internetes veszélyek ellen
OkOkOk
Védelem a vírusokkal és minden lehetséges kártevővel szemben
OkOkOk
Kémprogramok elleni védelem
OkOkOk
Rootkit védelem
OkOkOk
TruPrevent (Viselkedéselemzés)
OkOkOk
USB-védelem
OkOkOk
Adathalászat elleni védelem
OkOkOk
Víruseltávolító készlet (bootszektorvédelem)
OkOkOk
Tűzfal
OkOkOk
Virtuális billentyűzet
OkOkOk
Biztonságos böngésző
OkOkOk
Multimédia/játék üzemmód
OkOkOk
Otthonihálózat-kezelő
OkOkOk
Közösségi média védelem
OkOkOk
Védelem a családja és a személyes adatai számára
 OkOk
Szülői felügyelet
 OkOk
Internetes csalások elleni védelem
 OkOk
Levélszemétszűrő
 OkOk
Távoli számítógép-elérés
 OkOk
Identitásvédelem
 OkOk
Az értékes adatok védelme
 OkOk
Biztonsági mentés és helyreállítás
 OkOk
Online biztonsági mentés
 OkOk
Jelszókezelő
  Ok
Fájlok titkosítása
  Ok
Fájlmegsemmisítő
  Ok
PC-optimalizálás
  Ok
A MAC/iOS védelme
  Ok
Védelem MAC gépekhez
  Ok
Víruskeresés iPhone, iPod touch és iPad készülékekhez (az eszközök csatlakoztatásához Mac számítógép szükséges)
  Ok
Védje meg Android készülékeit
  Ok
Védelem Android okostelefonok és táblagépek számára
  Ok
Védelem a Smart TV, Google TV számára
  Ok
Átfogó támogatás
OkOkOk
E-mailes és internetes technikai támogatás a nap 24 órájában, az év minden napján.
OkOkOk
Közösségi technikai támogatási fórum a Panda biztonsági szakértőitől.
OkOkOk
Panda Védelmi CD: valamennyi károkozót eltávolítja
OkOkOk
Valós idejű, azonnali frissítések.
OkOkOk
Az SOS Virus megoldásnak köszönhetően a gyanús fájlok közvetlenül elküldhetők a PandaLabs mérnökeinek.
OkOkOk
Windows/Android/MAC
Windows
MAC
Android
Operációs rendszer Windows 8 (32 és 64 bites)Mac OS X 10.6 vagy újabbAndroid 2.2 vagy újabb
  Windows 7 (32 és 64 bites)  
  Windows Vista (32 és 64 bites)  
  Windows XP (32 bites)  
Processzor 300 Mhz-es vagy gyorsabb PentiumMac® számítógép Intel® Core 2 Duo processzorral 
RAM 128 MB (1 GB ajánlott)   
Merevlemez 275 MB szabad hely200 MB szabad hely 
Böngésző MS Internet Explorer 6.0 vagy újabbInternetkapcsolatInternetkapcsolat

További információ:

Képernyőképek

 Fő kezelőfelület
 Nagyítás

 Scan beállítások
 Nagyítás

 Otthoni Hálózat Felügyelet
 Nagyítás


 Statistics
 Nagyítás

 Services
 Nagyítás

 Scan completed
 Nagyítás

Ha Ön licenszelt változatot (Kis-, és középvállalkozói licenc) szeretne ebbol a termékbol, amely a magyar nyelvu telefonos terméktámogatást is tartalmazza, kérjük kattintson ide.17899.00HUF

Panda Global Protection 2014

Maximális biztonság valamennyi eszközéhez.