U bevindt zich in: Panda Security > Home Users > Support > Tools - Panda Security

Denkt u dat uw PC misschien geïnfecteerd is met een virus? Wilt u weten hoe u geïnfecteerd bent geraakt?

Tips & Trucs tegen virussen.

Desinfecteer uw PC

Als u geen toegang heeft tot uw PC.

• Meer info

Panda Cloud Cleaner – USB scan

Rescue USB om PC’s te
    desinfecteren die niet meer
    op kunnen starten

Download

• Meer info

Panda Cloud Cleaner - Rescue ISO

ISO om een geïnfecteerde PC op te starten en schoon te maken (voor gevorderde gebruikers)

Download

Als u toegang heeft tot uw PC

• Meer info

Panda Cloud Cleaner

Gratis desinfectie tool

Download

• Meer info

Panda Cloud Cleaner - Portable

Draagbare versie
    zonder installer voor
    gevorderde gebruikers

Download

Waarom u geïnfecteerd bent geraakt

4 essentiële tips om virusinfecties te voorkomen

One

Houd Java, Adobe Flash en Acrobat Reader altijd up to date of maak de installatie ongedaan als u ze niet gebruikt!

Waarom? Tegenwoordig passeren virussen en malware antivirussoftware en infecteren PC’s d.m.v. verouderde programma’s die u op uw PC geïnstalleerd heeft..

+ Info

two

Wees altijd voorzichtig met de programma’s die u installeert of gebruikt.

Waarom? Virus-schrijvers verdienen geld door PC’s te infecteren. Ze kunnen zich achter programma’s of applicaties verschuilen waarvan u denkt dat ze veilig zijn om te gebruiken. KIJK UIT!

+ Info

three

Houd altijd uw Windows besturingssysteem geüpdatet.

Waarom? Malware en virussen buiten beveiligingskwetsbaarheden uit die zich in verouderde Windows besturingssystemen bevinden. Het geïnstalleerd hebben van de laatste beveiligingspatches en Service Packs voorkomt dit.

+ Info

four

Gebruik een effectieve antivirus en houd deze altijd geüpdatet.

Waarom? Omdat u uzelf en uw gezin van virussen en andere dreigingen, die uw dagelijkse leven kunnen verstoren, moet beschermen.

+ Info

Installatie en deïnstallatie instructiesInstallatie en deïnstallatie instructies

TechSupport-forum

Registreer u bij het forum en leg uw vragen voor aan onze experts en andere gebruikers.

Forum

Knowledge Base

Bekijk de hulp artikelen en andere nuttige content om meer te weten te komen over virussen en gevaren en het oplossen ervan.

Als u nog steeds de noodzaak heeft om contact op te nemen met Technisch Support, ga naar CONTACT.*
*Alleen voor Panda Security klanten.