AAN DE SLAG

2016 Solutions »

1

DOWNLOAD

Om uw Panda product te downloaden opent u de welkomstemail die u door Panda Security toegestuurd is.

Meer info »

De welkomstmail wordt u direct, nadat u Panda 2016 heeft aangekocht via het web, door Panda toegestuurd. Deze e-mail bevat alles wat u nodig heeft om uw Panda 2016 te installeren: de link naar het installatiebestand en de activatiecode.

Kijk in uw mailbox voor de e-mail gestuurd door PandaInfo@pandasecurity.com met onderwerp: Welcome to Panda Security.

welcome email

welcome email

Als u deze niet kunt vinden kunt u onze Customer Service afdeling contacteren via: customer.service@pandasecurity.com.

Voor meer informatie over het downloadproces gaat u naar dit support artikel: How to download and install Panda 2016 ?

» Go to the top

2

INSTALLEER

Om de installatie te starten dubbelklikt u op het bestand dat u zojuist via de welkomstmail heeft gedownload.

Meer info »

1. In het eerste scherm van de installatiewizard zal uw activatiecode automatisch ingevuld. Indien dit niet het geval is dient u deze handmatig in te voeren. Voor meer informatie gaat u naar What is the Activation Code and where can I find it?.

Install

» Go to the top

3

CREATE ACCOUNT

Ga door met de installatiewizard en maak, na het klikken op Accept and Install, uw account aan.

Stappen die u moet volgen »

1. Voer uw e-mailadres in het Account selection scherm in en klik Continue om uw Panda Account aan te maken.

Create account

2. Verifieer uw Panda Account in de activatie e-mail die u toegestuurd is.

Let op, als u al een account aangemaakt had hoeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

3. Ga naar uw mailbox, lokaliseer de Panda Account activatie e-mail, open deze en selecteer Activate your account!

Create account

4. Tot slot, klikt u op Continue in het Don’t forget to verify your account scherm om het Panda 2016 installatieproces af te ronden.

Create account

Dat is alles! U bent klaar om Panda 2016 te gebruiken.

Als u problemen ondervindt tijdens de installatie van Panda 2016, gaat u naar de volgende pagina voor hulp :

» Go to the top

Mobile Security »

1

UW PRODUCT INSTELLEN

Klik hier om Panda Mobile Security te downloaden en te installeren of gebruik de onderstaande QR-code:
QR

Eens geïnstalleerd volgt u de wizard, klik Activate en voer uw activatiecode in. U vindt de activatiecode in de welkomstmail (bij online aankopen) of op het product.

2

CREATE ACCOUNT

De laatste stap van de wizard zal u vragen om uw Panda Account.

KNOWLEDGE BASE

Bekijk de Help-artikelen en andere nuttige informatie waarmee u antwoord op uw vragen vindt zodat u aan de slag kunt met uw product.

BENT U BEKEND MET DE ANTIDIEFSTALFUNCTIE?

Ga naar de Anti-Theft optie in het applicatie menu en klik.

De laatste stap, na het verlenen van de rechten, zal u vragen om in te loggen op uw Panda accountom het mobiele apparaat te lokaliseren, te vergrendelen of de inhoud te wissen in geval van verlies of diefstal