x
48h OFFER
If you're already a customer of
our homeusers protection,
renew now with a 50% off
RENEW NOW
x
HALLOWEEN OFFER
take advantage of our
terrific discounts
BUY NOW AND GET A 50% OFF
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

1-844-956-2648
10/5 availability

1-844-255-7356
Remote PC access
Premium Support

In drie eenvoudige stappen aan de slag

1

ZOEK UW ACTIVERINGSCODE

Deze code vindt u in het welkomstbericht van Panda als u uw product online hebt gekocht, anders in de verpakking van het product.

De activeringscode is een tekenreeks die bestaat uit getallen en letters die worden gescheiden door een streepje.

2

GA NAAR UW PANDA-ACCOUNT

Maak een account. Als u al een account hebt, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in om uw account te openen:

https://myaccount.pandasecurity.com/

3

DOWNLOAD UW PRODUCT

Als u uw product niet kunt vinden, voert u uw activeringscode in door op de knop Ik heb een code te klikken:

Download vervolgens uw product voor Windows, Android of Mac.

KNOWLEDGE BASE

Bekijk de Help-artikelen en andere nuttige informatie waarmee u antwoord op uw vragen vindt zodat u aan de slag kunt met uw product.

BENT U BEKEND MET DE ANTIDIEFSTALFUNCTIE?

Ga naar de Anti-Theft optie in het applicatie menu en klik.

De laatste stap, na het verlenen van de rechten, zal u vragen om in te loggen op uw Panda accountom het mobiele apparaat te lokaliseren, te vergrendelen of de inhoud te wissen in geval van verlies of diefstal