x
48-TIMMARSERBJUDANDE
Förnya nu och spara 50 %
om du redan är kund och
använder våra produkter
för hemanvändning.
FÖRNYA NU
x
SPECIAL OFFER
Förnya nu och spara 50 %
om du redan är kund och
använder våra produkter
för hemanvändning.
FÖRNYA NU
x
HALLOWEEN OFFER
take advantage of our
terrific discounts
KÖP NU OCH FÅ 50% RABATT
x
JULERBJUDANDE
Köp det bästa antiviruset
till det bästa priset
KÖP NU OCH FÅ 40% RABATT
x
SPECIAL OFFER
Köp det bästa antiviruset
till det bästa priset
KÖP NU OCH FÅ 50% RABATT
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

Panda Security är teknologi

Teknologisk innovation är en karaktäristisk egenskap som skiljer vårt företag från resten. Vi har alltid återinvesterat en stor del av vår vinst i forskning och utveckling av nya produkter och teknologier.

Tack vare vår prisbelönta teknologi Collective Intelligence, delar miljontals användare Panda Security direkt sub skadlig kod-relaterad information, för att automatiskt förbättra skyddet för alla anslutna datorer. Genom att utnyttja kunskapen i gemenskapen, ger vår teknik bättre skydd i realtid med minimal påverkan på din dator. Detta leder till snabbare och mer mångsidiga produkter. Vill du ha realtidsskydd med minimal påverkan på din dator? Gå med i Pandas gemenskap och skydda din värld online!
 

Vad är Collective Intelligence

Collective Intelligence-metoden har testats av miljoner användare i Pandas många gratisprogram och testversioner sedan 2007, så Panda har samlat tio gånger så mycket prover på skadlig kod som traditionella leverantörer av antivirusprogram.

Panda Security är den första säkerhetsleverantören som har teknik, infrastruktur, kunskap och erfarenhet för att tillämpa Collective Intelligence-tekniken i sina kommersiellt tillgängliga produkter. Nya Panda 2015-serien för hemanvändare är baserad på Collective Intelligence. Fördelarna med denna nya produktlinje kan sammanfattas enligt följande: Maximalt skydd med minimal påverkan på din dator.


50% Improved performance
Collective Intelligence minskar dramatiskt minneskonsumtionen och minimerar din dators prestandapåverkan.
Collective Intelligence =
Maximalt skydd Inteligencia Colectiva = Maximum protection
Ett nytt hot identifieras och inom några sekunder är alla Panda Securitys kunder över hela världen skyddade. Oavsett var det dyker upp: på andra sidan havet eller i en stad i närheten.


Detta är alltså Collective Intelligence, dess uppbyggnat och en enkel beskrivning av hur det fungerar och de enastående fördelar Pandas produkter har för sina användare.

Landskapet för skadlig kod

Dagens skadliga kod är osynlig, tyst och - viktigast av allt - ekonomiskt motiverad. Säkerheten har gått bortom att skydda din dator till att även skydda din identitet. Idag handlar det alltså inte bara om datorsäkerhet, det handlar även om identitetsskydd.

IT-brottslighet har flyttat från amatörer till professionella som arbetar för den organiserade brottslighetens nätverk. Dessa kriminella företag är så effektiva och säkra på att fungerar på samma sätt som legitima företag.

Antalet varianter på skadlig kod växer exponentiellt, medan antalet infekterade datorer per variant minskar. Gapet mellan skapad och upptäckt skadlig kod fortsätter att öka.

Malware collected per month

Skadlig kod som inhämtats per månad -AV-

Detta resulterar i att säkerhetslösningar som endast bygger på kontinuerligt uppdaterade signaturfiler inte kan hålla jämna steg med tillväxten av skadlig kod. De programmen är inte längre tillräckliga för att garantera användarnas säkerhet.

För detaljerad information, läs vårt White Paper from traditional antivirus to collective intelligence, av Panda Research.

Klicka på nedladdning för att testa den nya Panda 2015-serien kostnadsfritt eller för att uppdatera ditt antivirus.

Collective Intelligence fundament

Samla data från gemenskapen

Systemet samlar centralt in och lagrar beteendemönster av program, filspår, nya prover av skadlig kod etc. Dessa uppgifter kommer från Pandas användare och från andra organisationer. Denna omfattande kapacitet att samla in information ger större synlighet och full spårbarhet av nya skadliga tekniker och distributionsställen.

Automatisk utväxling av data

Systemet analyserar automatiskt och klassificerar de tusentals nya prover som kommer in varje dag. För att göra detta, korrelerar ett expertsystem de uppgifter som lämnats från användaren med PandaLabs omfattande kunskapsbas om skadlig kod. Systemet ger automatiskt tillbaka domen (skadlig eller godartad kod) för de mottagna nya filerna och därigenom skyddas användarna snabbare och bättre. Dessutom förhindrar en ständigt uppdaterad vit lista på över 10 miljoner de kända "bra" filer från att skannas, vilket förbättrar och snabbar på skanningen av övriga och minimerar resursförbrukning av de skyddande systemen.

Tillgängliggöra kunskapen

Denna kunskap levereras till användare som webbtjänster eller genom signaturfilsuppdateringar och realtidsfrågor till molnet.

 

Collective Intelligence som metod gör det möjligt att upptäcka mycket mer skadlig kod än de manuella system för upptäckt som vissa laboratorier använder. Det kan också upptäcka hot som ännu inte identifierats, genom att kombinera Collective Intelligence med TruPrevent-teknik. Panda är kapabel att detektera den mest sofistikerade skadliga koden.

The Collective Intelligence approach

Fördelar med Collective Intelligence

Benefits of Collective Intelligence

Förbättrad detektion

Varje Pandaanvändare är en sensor för skadlig kod och förmedlar information till den centraliserade Collective Intelligence-kunskapsdatabasen, där kunskapen kan delas av övriga användare i realtid.

Skalbarhet.

Ingen resursbegränsning. Skanningen som används av Collective Intelligence servrar begränsas endast av hårdvara och bandbredd.

Bättre resursförbrukning

Med den automatiska saneringsmodulen mot skadlig kod behöver de flesta signaturer inte laddas ned till varje användare eftersom användarna arbetar med koppling till molnet.

Förbättrad desinfektion

Automatiserad, kortvarig behandling och klassificering.

Kontinuerlig förbättring av skyddsverktyg.

Användargemenskapen i Collective Intelligence ger full insyn och spårbarhet av de nya teknikerna för skadlig kod och distributionssätten.

Förbättrad detektion

Panda Securitys Collective Intelligence-plattform inkluderar en komponent för vitlistning som kompletterar och förbättrar svartlistningsdetektionen vilket minskar falskpositiver samt tid för skanning och bearbetning.

On-Demand test

AV-Comparatives March – June 2014

Summary - Protection Rate Results

 

Overall Protection Rate

 

Panda Security se certifica con la máxima puntuación

The complete report can be downloaded from http://www.av-comparatives.org/

Dessa jämförelser över prestandaåtgång ger dig en guide över skyddets påverkan från flera tillverkare på datorer, servrar och laptops.

Följande graf visar genomströmningen av olika antivirusprogram när skanning sker med högsta möjliga inställningar för att rensa filer.

AV-Comparatives februari 2010


AV-Vomparatives augusti 2010


 

AV-Comparatives september 2010


 

AV-Comparatives april 2011


 

AV-Comparatives augusti 2011


Den kompletta rapporten kan laddas ner från AV-Comparatives.org