x
AANBIEDING 48 uur geldig
Als u op dit moment klant bent
van onze producten voor
thuisgebruik, kunt u nu
verlengen en 50% besparen
NU VERLENGEN
x
SPECIAL OFFER
Als u op dit moment klant bent
van onze producten voor
thuisgebruik, kunt u nu
verlengen en 50% besparen
NU VERLENGEN
x
HALLOWEEN OFFER
take advantage of our
terrific discounts
KOOP NU EN KRIJG 50% KORTING
x
KERSTAANDIEDING
Koop de beste antivirus
aan de beste prijs
KOOP NU EN KRIJG 40% KORTING
x
SPECIAL OFFER
Koop de beste antivirus
aan de beste prijs
KOOP NU EN KRIJG 50% KORTING
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

Panda Security staat synoniem aan geavanceerde technologie

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door onze technologische innovatie. We investeren een groot deel van onze winst in onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologie.

Dankzij onze bekroonde Collective Intelligence-technologie wisselen miljoenen gebruikers van Panda Security rechtstreeks malware-gerelateerde informatie met elkaar uit. De beveiliging van alle verbonden computers wordt daarmee automatisch verbeterd. Door gebruik te maken van de kennis van de gebruikersgemeenschap biedt onze technologie betere real-time beveiliging en minimale systeembelasting. Dit resulteert in snellere en veelzijdiger producten. Wilt u real-time beveiliging die de prestaties van uw PC niet belast? Treed dan toe tot de gemeenschap van Panda-gebruikers en bescherm uw online wereld!
 

Wat is Collective Intelligence?

De Collective Intelligence-aanpak wordt sinds 2007 gebruikt door miljoenen gebruikers van de gratis producten van Panda. Hierdoor zijn we in staat om tien keer zoveel malware-monsters te verzamelen als traditionele leveranciers van antivirusoplossingen.

Panda Security is de eerste leverancier van beveiligingsoplossingen die over de technologie, infrastructuur, kennis en ervaring beschikt die nodig zijn om de Collective Intelligence-aanpak toe te passen op zijn commerciële producten. De nieuwe consumentenproducten uit de Panda 2015-reeks maken gebruik van Collective Intelligence. De voordelen van deze nieuwe productreeks kunnen als volgt worden samengevat: Maximale beveiliging, minimale systeembelasting.


50% snellere Windows-prestatie
Collective intelligence zorgt voor een drastische reductie van het geheugenverbruik en minimaliseert systeembelasting.
Collective Intelligence =
maximale beveiliging Collective Intellicence. Maximale beveiliging.
Nieuwe bedreigingen worden in een kwestie van seconden geïdentificeerd. Alle klanten van Panda Security in alle delen van de wereld zijn daarmee automatisch beveiligd, of er nu sprake is van een bedreiging in een ander continent of in een stad bij u in de buurt.


We willen u graag uitnodigen om de volgende pagina's te raadplegen en meer te weten te komen over Collective Intelligence, de basisprincipes, de werking ervan en de uitmuntende voordelen voor gebruikers van Panda 2015-producten.

Malwarelandschap

Moderne malware is onzichtbaar actief op de achtergrond. De makers van malware zijn uit op financieel gewin. Hierdoor draait de beveiliging niet langer alleen om het beschermen van uw computer. Het gaat er nu ook om uw identeitsgegevens te beschermen.

Cybercriminaliteit is niet langer het domein van amateurs. Malware wordt inmiddels ontwikkeld door professionals die deel uitmaken van criminele organisaties. Deze organisaties zijn zo efficiënt en zeker van hun zaak dat ze opereren zoals legitieme bedrijven.

Het aantal malwarevarianten groeit met de dag, terwijl het aantal computers dat door elke variant wordt geïnfecteerd, afneemt. De kloof tussen ontwikkelde en gedetecteerde malware wordt dus steeds groter.

Malware collected per month

Aantal malware-monsters dat per maand wordt verzameld -AV-

Als gevolg hiervan kunnen beveiligingsoplossingen die louter zijn gebaseerd op voortdurend bijgewerkte signatuurbestanden de groei van malware niet langer bijbenen. Ze bieden gebruikers dan ook onvoldoende bescherming.

Raadpleeg voor meer informatie Van een traditionele antivirusoplossing naar Collective Intelligence door Panda Research.

Klik op Downloads om de nieuwe Panda 2015-oplossing gratis uit te proberen of om uw huidige antivirusoplossing bij te werken.

Basisprincipes van Collective Intelligence

De verzameling van gegevens via de gebruikersgemeenschap

Het systeem verzamelt gedragspatronen van programma's, bestandssporen en nieuwe malware-monsters en slaat deze op een centrale locatie op. Deze gegevens zijn afkomstig van Panda-gebruikers en van andere organisaties. Deze uitgebreide capaciteit voor het verzamelen van informatie biedt meer inzicht in, en volledige identificatie van nieuwe malware-technieken en distributiepunten.

Automatische toepassing van malware-informatie

Het systeem analyseert en classificeert automatisch de duizenden nieuwe malware-monsters die elke dag worden ontvangen. Hiertoe zet een systeem van experts de gegevens die zijn ontvangen van de gebruikersgemeenschap af tegen de uitgebreide malware-kennisdatabase van PandaLab. Het systeem retourneert automatisch beoordelingen (malware of goodware) voor de ontvangen bestanden om gebruikers sneller en beter te kunnen beschermen. Daarnaast voorkomt een voortdurend bijgewerkte witte lijst met meer dan 10 miljoen bestanden dat onschuldige bestanden worden gescand. Hierdoor verloopt het scanproces sneller en efficiënter en wordt de systeembelasting geminimaliseerd.

Informatie en oplossingen beschikbaar stellen

Deze malware-informatie wordt aan gebruikers geleverd via webservices, door middel van updates van signatuurbestanden en via real-time query's naar de cloud.

 

De Collective Intelligence-aanpak maakt het mogelijk om veel meer malware te detecteren dan het handmatig detectiesysteem dat sommige viruslaboratoria gebruiken. Dit systeem is zelfs in staat om nog niet eerder ontdekte bedreigingen te detecteren. Dankzij de combinatie van Collective Intelligence en TruPrevent-technologieën is Panda in staat om de meest geavanceerde malware te detecteren.

The Collective Intelligence approach

De voordelen van Collective Intelligence

Benefits of Collective Intelligence

Verbeterde detectie

Elke klant van Panda fungeert als een malware-sensor en levert informatie aan naar de kennisdatabase van Collective Intelligence, waar deze kan in real time kan worden gedeeld door de gebruikersgemeenschap.

Schaalbaarheid

De scankracht van de Collective Intelligence-servers wordt alleen beperkt door de hardware van de gebruiker en de bandbreedte.

Beter bronverbruik

Dankzij de geautomatiseerde module voor het verwijderen van malware hoeven de meeste signaturen niet naar elke klant te worden gedownload. Alles verloopt vanuit de cloud.

Verbeterde desinfectie

Geautomatiseerde, kortstondige verwerking en classificatie.

Voortdurende verbetering van beveiligingstools

De community-functie van Collective Intelligence biedt volledig inzicht in, en opspoorbaarheid van nieuwe malware-technieken en distributiepunten.

Verbeterde detectie

Het Collective Intelligence-platform van Panda Security omvat een component met witte lijsten die de detectie op basis van zwarte lijsten aanvult en verbetert. Dit resulteert in minder onterechte malware-meldingen en kortere scan- en verwerkingstijden.

On-Demand test

AV-Comparatives March – June 2014

Summary - Protection Rate Results

 

Overall Protection Rate

 

Panda Security se certifica con la máxima puntuación

The complete report can be downloaded from http://www.av-comparatives.org/

Antivirusvergelijking, prestatietest 2010

Deze prestatievergelijking toont de real-time prestaties voor PC's, laptops en servers.

Panda Security komt als beste uit de bus dankzij de real-time verbinding met cloud-beveiliging, Collective Intelligence:

Het complete rapport kunt u downloaden via AV-Comparatives.org.