Panda Security
Email this page Print this page Give us your feedback
Panda Security » enterprise » Solutions and Products

Nye Corporate løsninger er nå tilgjengelige 

Beskytt din bedrift med vår intergrerte løsning

Panda Security sine bedriftsløsninger gir nyskapende teknologi som kan bekjempe alle typer trusler i alle nettverkslag. De omfatter en rekke nye funksjoner i distribusjonsinfrastruktur, overvåking og vedlikehold.

Nytenkning i infrastrukturen:

Adminsecure.  Dette er verktøy for Panda Security 2007 bedrifts-løsninger. Det er basert på modulær, fleksibel og skalerbar arkitektur. I de siste tre årene, har den oppnådd spektakulære resultater i form av ytelse og brukervennlighet, i tusenvis av installasjoner over mer enn 50 land

- Distribusjon: Enkel å konfigurere og integrert med Microsofts Active Directory.

- Konfigurering: 2007 serien lar deg planlegge, fra konsollen, akkurat når malware signaturfilen skal lastes ned fra internett. Den inkluderer et sentralisert karantenesystem.

- Tilgangsrettigheter: Gjennom brukerprofiler og kontroll av tilgang til konsollet.

- Overvåkning: Integreres i Ciscos NAC og sikrer nettverkets samsvar med sikkerhetsrutiner. Den integrerer seg også med andre verktøy for overvåkning som er ute på markedet (for eksempel Tivoli, osv.).Den muliggjør beslutningsavgjørelse i sanntid gjennom "up-to-the-minute" statistikker på sikkerhetsstatus..

Nye AdminSecure 4.02SP1 console

Click on the image to enlarge.

Nytenkning i beskyttelse:

Vår anti-malware beskyttelsesmotorikk for bekjempelse av kjente og ukjente trusler er den beste på markedet. De inkluderer TruPrevent teknologien, det mest avanserte forebyggende inntrengingssystem som nå eksisterer. All beskyttelse og motorene er optimalisert for maksimal gjenkjenning og ytelse.

Panda BusinesSecure Exchange med TruPrevent teknologi: For små og mellomstore bedrifter. Beskytter alle arbeidsstasjoner, filservere og Exchange-servere mot all ondsinnet kode og andre kjente og ukjente trusler.

Panda BusinesSecure med TruPrevent teknologi: For små og mellomstore bedrifter. Garanterer for beskyttelse av alle arbeidsstasjoner og filservere mot all ondsinnet kode og andre kjente og ukjente trusler.

Panda EnterpriSecure med TruPrevent teknologi: for bedrifter som trenger global beskyttelse. Beskytter alle nettverkspunkter, selv i de mest sammensatte miljøer, fra arbeidsstasjoner og mail-systemer til gatewayer og perimeter servere.

Panda GateDefender Performa

Din første forsvarslinje mot virus, spam og uønsket innhold

Panda GateDefender Performa er en robust, høy-ytelses løsning som jobber på nettverksperimeteret.

I motsetning til tradisjonelle software-basert antiviruses, er GateDefender Performa en dedikert maskinvare-enheter installert ved internett gatewayen for å snappe opp virus, spam, uønsket web-innhold og andre internett spredde trusler, før de kommer inn til din bedriften.

Den kan scanne 6 ulike kommunikasjons-protokoller, som garanterer maksimal beskyttelse mot alle typer innkommende innholdsbaserte trusler. Den er tilgjengelig i tre modeller, tilpasset behovene for små og store selskaper. GateDefender Performa 8050 er den perfekte stasjonære løsning for nettverk med opptil 25 brukere, GateDefender Performa 8100 tilbyr avanserte funksjoner og pålitelighet for nettverk med opptil 500 brukere, og GateDefender Performa 8200 er utarbeidet for å gi maksimal ytelse i nettverk med mer enn 500 brukere. Alle modellene har en høy skalerbarhet, takket være sitt eget og automatiske balanserings evne.

Panda GateDefender Integra

Blokkerer kjente og ukjente angrep automatisk.

Panda GateDefender Integra er en maskinvareenhet som gir sentralisert, forebyggende perimeter-beskyttelse mot kjente og ukjente trusler.
Det er den eneste "Installér og Beskytt" UTM, som starter de viktigste beskyttelses-modulene automatisk etter installasjon og sparer brukernes tid og innsats.
Den inkluderer all beskyttelsen som trengs for å beskytte nettverket mot alle typer trusler på internett:

  • Firewall: Tilgangskontroll til interne nettverketsressurser
  • IPS: Intrusion Prevention System, inntrengnings-forebyggense system
  • VPN: Virtuelt privat nettverk-server for å få tilgang til bedriftens nettverk (IPSec, SSL, L2T and PPTP).
  • Anti-malware: Beskytter mot virus, spionprogrammer, ormer, Trojanere, jokes, dialers, hacking-verktøy, sikkerhetsrisikoer og ukjente eller ukatalogiserte trusler.
  • Content Filter: Filtrerer ut potensielt farlige elementer, i henhold til administrators regler eller bedriftens sikkerhetspolitikk.
  • Anti-spam: Beskyttelse mot søppelpost eller uønsket e-post.
  • Web filtering: Tilgangsbegrensning til websider med upassende eller ikke-arbeidsrelatert innholdet.

Panda GateDefender Integra har tre ulike modeller for å dekke behovene til små og mellomstore bedrifter i forhold til nettverket størrelse, ytelse og pris.

  • GateDefender Integra SB: Den ideelle løsningen for nettverk med opptil 50 noder. 400 Mbps Firewall gjennomstrømming og fire 10/100/1000 MHz porter.

Panda Managed Office Protection

Bytt fra Antivirus til Sikkerhet som en tjeneste.

Panda Managed Office Protection er en web-basert abonnementsløsning som frigjør små og mellomstore bedrifter fra innkjøp av maskinvare, ansettelse av personell for vedlikehold, og andre økonomikrevende kilder tilhørende antivirus mens man opprettholder et høyt sikkerhetsnivå for alle PCer, laptoper, servere og til og med fra fjernstyrte avdelingskontorer.

Denne løsninger tilbyr Sikkerhet som en Tjeneste for små og mellomstore bedrifter (SMB) via web-grensesnitt, gjennom et kontrollpanel, og gjør det mulig for SMB bedrifter å deligere deres sikkerhetsstyring til en tjenesteleverandør, om ønskelig.

Panda Malware Radar

Automated malware audit

Malware Radar er en automatisert online tilsynstjenesten som identifiserer udetekterte malware på nettverket og evaluerer situasjonen med hensyn til sårbarheter og status for beskyttelsen, raskt og enkelt.

Det søker etter alle typer malware som sniker seg ubemerket forbi den installert beskyttelsen, inkludert svært viktig ondsinnede programmer, og rapporterer hva slags og hvor mye malware der er, samt hvor det ligger på maskinen.

Formålet er å oppdage kritiske sårbarheter og sjekke status på sin beskyttelse.

Malware Radar genererer detaljerte rapporter med resultater og anbefalinger, og tilbyr muligheten for automatisk rensing av all ondsinnet kode som blir funnet.


© Panda 2011 | Privacy policy | Legal notice
Del
| RSS - Antivirus - PANDA SECURITYRSS - News coverage on antivirus | Cloud Antivirus | Web Map | Contact Panda | Affiliates