x
48-TIMMARSERBJUDANDE
Förnya nu och spara 50 %
om du redan är kund och
använder våra produkter
för hemanvändning.
FÖRNYA NU
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

Tror du att din dator är infekterad av virus?

Vi hjälper dig att hålla virusen borta

08 505 532 00
måndag, 09:00–16:30
tisdag-fredag, 08:30–16:30

0900-205 55 55
Premiumsupport

RENGÖR DATORN MED CLOUD CLEANER

Om du kan starta en infekterad dator...

Panda Cloud
Cleaner

Kostnadsfritt verktyg för desinfektion

Mer info »

Download

Panda Cloud Cleaner
Portable

Bärbar version utan installation för avancerade användare

Mer info »

Download

Om du inte kan starta en infekterad dator...

Panda Cloud Cleaner
USB scan

Räddnings-USB för att desinfektera datorer som inte kan starta

Mer info »

Download

Panda Cloud Cleaner
Rescue ISO

Desinfektionsverktyg för datorer som inte går att starta (för avancerade användare)

Mer info »

Download

Kontakta våra tekniker

08 505 532 00

måndag, 09:00–16:30

tisdag-fredag, 08:30–16:30

Premiumsupport

0900-205 55 55*

måndag–fredag, 08:30–16:30

* (12,50kr/min)

VARFÖR DU BLEV INFEKTERAD

1

Håll Java, Adobe Flash och Acrobat Reader ständigt uppdaterade eller avinstallera dem om du inte använder dem!

Varför? Nu för tiden glider virus och skadlig kod förbi antivirusprogram och infekterar datorer via icke uppdaterade program som du har installerade på datorn.

Mer info »

2

Var alltid noggrann med vilka program du installerar eller kör

Varför? De som skapar virus tjänar pengar på att infektera datorer som göms i program eller applikationer som du inte tror är farliga att öppna eller köra. VAR FÖRSIKTIG!

Mer info »

3

Håll alltid ditt Windows operativsystem uppdaterat

Varför? Skadlig kod och virus utnyttjar säkerhetshål som finns i utdaterade Windows OS. Att ha de senaste säkerhetspatcharna och servicepaketen installerade förhindrar virus från att komma åt dig där.

Mer info »

4

Använd ett effektivt antivirusprogram och håll det ständigt uppdaterat

Varför? Därför att du behöver det för att skydda dig och dina nära från kända och okända virus och andra hot som kan störa och förstöra för dig.

Hämta gratis

ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT
ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT