x
48-TIMMARSERBJUDANDE
Förnya nu och spara 50 %
om du redan är kund och
använder våra produkter
för hemanvändning.
FÖRNYA NU
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

08 505 532 00
måndag, 09:00–16:30
tisdag-fredag, 08:30–16:30

0900-205 55 55
Premiumsupport

Vi hjälper dig att komma igång med produkten i 3 enkla steg

1

HITTA AKTIVERINGSKODEN

Du hittar den i Pandas välkomstmeddelande om du köpte produkten online eller i produktförpackningen.

Aktiveringskoden är en rad tecken som omfattar siffror och bokstäver, avskilda med bindestreck.

2

ÖPPNA DITT PANDA-KONTO

Skapa ett konto eller ange din e-postadress och ditt lösenord om du redan har ett konto:

https://myaccount.pandasecurity.com/

3

HÄMTA DIN PRODUKT

Om du inte hittar din produkt kan du ange aktiveringskoden genom att klicka på knappen ”Jag har en kod”:

Hämta sedan produkten för Windows, Android eller Mac.

HJÄLPARTIKLAR

Kolla in dessa hjälpartiklar och annat användbart innehåll för att få svar på dina frågor om hur du sätter igång programmet.

KÄNNER DU TILL STÖLDSKYDDSFUNKTIONEN?

Klicka på Antistöld i applikationsmenyn och välj Aktivera.

Det sista steget efter att ha satt upp rättigheter frågar om du vill logga in på ditt Pandakonto för att fjärrstyrt lokalisera, spärra eller radera innehållet på din mobila enhet om du tappat den eller den är stulen.

Mer info »

ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT
ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT