08 505 532 00
måndag, 09:00–16:30
tisdag-fredag, 08:30–16:30

Mejla oss
Svarstid: 24 tim

0900-205 55 55
Premiumsupport

KOM IGÅNG

2016 Solutions »

1

LADDA NER

För att ladda ner ditt program från Panda, ta fram det välkomstmail som sänts av Panda Security.

Mer info »

Välkomstmailet som skickas efter att du köpt ditt Pandaprogram i webbshopen innehåller allt du behöver för att installera programmet: nedladdningslänk och aktiveringskod.

Titta i din inbox efter ett meddelande skickat från PandaInfo@pandasecurity.com med ämnesrad: Welcome to Panda Security eller Välkommen till Panda Security.

welcome email

welcome email

If you cannot find it, contact our Customer Service department at: customer.service@pandasecurity.com.

For further information on the download process, refer to the Support article: Ladda ned och installera Panda 2016

» Gå till toppen

2

INSTALLERA

För att starta installationen, dubbelklicka på den fil du just laddat ner via välkomstmailet.

Mer info »

1. Dubbeklicka på installationsfilen du just laddat ner från välkomstmailet. Vid det första fönstret av installationsguiden är aktiveringskoden ifylld i textrutan. Om den inte är det måste du skriva in den manuellt. För mer information, se Vad är aktiveringsguiden och hur hittar jag den? .

Install

» Gå till toppen

3

SKAPA KONTO

Fortsätt med installationsguiden, efter att du klickat på Acceptera och installera

Följ dessa steg »

1. Skriv in din e-postadress i fönstret Val av konto och klicka på Fortsätt för att skapa ditt Pandakonto.

SKAPA KONTO

2. Bekräfta ditt Pandakonto från det aktiveringsmail du nu får på mail till i din inbox.

Observera att om du någon gång tidigare har skapat ett konto är det enda du behöver göra att ange ditt lösenord.

3. Gå in i din mail, sök efter aktiveringsmailet för aktivering av Pandakontot, öppna det och välj Aktivera ditt konto!

SKAPA KONTO

4. Till slut ska du klicka på Fortsätt och fönstret Glöm inte att bekräfta ditt konto för att avsluta installationsprocessen.

SKAPA KONTO

Det var det hela! Du är nu klar att använda ditt program.

Om du behöver ytterligare information, se

» Gå till toppen

Mobile Security »

1

INSTALLERA/AKTIVERA

Hämta och installera Panda Mobile Security här eller använd nedanstående QR-kod:
QR

När den väl installerats, följ uppstartsguiden, klicka på Aktivera och skriv in din aktiveringskod. Du hittar aktiveringskoden antingen i välkomstmailet som Panda skickat (efter köp online) eller i boxen (efter fysiskt köp).

2

SKAPA KONTO

Det sista steget i guiden ber dig om att skapa ditt Pandakonto.

HJÄLPARTIKLAR

Kolla in dessa hjälpartiklar och annat användbart innehåll för att få svar på dina frågor om hur du sätter igång programmet.

KÄNNER DU TILL STÖLDSKYDDSFUNKTIONEN?

Klicka på Antistöld i applikationsmenyn och välj Aktivera.

Det sista steget efter att ha satt upp rättigheter frågar om du vill logga in på ditt Pandakonto för att fjärrstyrt lokalisera, spärra eller radera innehållet på din mobila enhet om du tappat den eller den är stulen.

Mer info »

ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT
ALLTID ONLINE, REDO ATT HJÄLPA TILL TWITTER FORUM BETYGSÄTT OSS CHAT