Du är här: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Why become a Partner?
Varför bli partner?
Varför bli partner?

Varför bli partner?

Partners Panda Security

 

Därför att du genom att gå med i Panda Securitys partnerprogram får åtkomst till en rad exklusiva specialerbjudanden, du får teknisk support dygnet runt, du blir erbjuden kurser för att hela tiden hålla dig ajour och kan dra nytta av de fördelar av marknadsstöd som tagits fram för att passa dina och dina kunders behov.

Du kommer att se en avsevärd ökning i vinst och marginaler

Genom att gå med i Pandas partnerprogram, kommer du att se din vinst och öka i takt med att vårt samarbete växer sig starkare. När du möter kvalitets- och kvantitetsmål ökar även dina förmåner.

Vår AFFÄRSMODELL är enkel och till för samarbete

Vår partnergemenskap är en fundamental grundsten i vår företagsstrategi. Panda Securitys partnerprogram är uppbyggt för att ge våra partners möjligheten att leverera och integrera alla typer av säkerhetslösningar: från det enklaste till det mest komplexa.

Vårt program har tydligt definierat kategorier för alla våra partner, som ger rejäl avkastning utifrån den grad av engagemang som tagits.

Vi är ledande inom SKYDD

Den nya säkerhetsmodell som utvecklats av Panda Security, baserad på Collective Intelligence, är det enklaste och samtidigt mest effektiva sättet att skydda dina kunder på. Collective Intelligence ger oss maximal detektionskapacitet medan prestandapåverkan är minimal.

Vår säkerhetsmodell kompletterar traditionellt skydd med innovativa teknologier, såsom preventivt skydd för att bekämpa nya hot, Collective Intelligence och, förstås, våra molnbaserade lösningar.

Vi är ledande inom TEKNOLOGI

Panda Security går i bräschen i kampen mot datorhot. Vi återinvesterar över 25 procent av vår omsättning i FoU och vi har Panda Research, en specialiserad division bestående av en grupp experter som utvecklar vår unika teknik av senaste generationen såsom TruPrevent. Det är därför vi är först med Collective Intelligence, först med HIPS och först i förebyggande teknik och upptäckter baserade på beteende. Panda var också det första IT-säkerhetsföretaget att leverera en molnbaserad säkerhetstjänst. På Panda är innovation mer än bara ett ord: det är anledningen till att vi existerar.

Vi erbjuder LÖSNINGAR för att möta alla behov

Panda Security har lösningar för alla behov av skydd på alla olika skikt i företagets nätverk, från endpoint till perimetern och erbjuder en komplett lineup av molntjänster. Kombinationen av våra säkerhetslösningar och våra partners konsult- och integrationstjänster säkerställer att vi kan möta våra kunders behov.

Våra lösningar erbjuder även centraliserad hantering, full skalbarhet, låg resursförbrukning och anpassningsbarhet till Our solutions also offer centralized management, full scalability, low resource consumption and adaptability to flera plattformar.

Vi är EXPERTER inom säkerhet

På Panda Security specialiserar vi oss på säkerhet. PandaLabs, ett av de bästa och mest hyllade laboratorier i branschen, har ett kraftfullt datacenter med infrastruktur för att hantera laviner av skadlig kod.

Vår tekniska support är bemannad av verkliga säkerhetsexperter. Vi utvecklar även det mesta av vår skyddsteknologi internt för att ge fullt integrerade lösningar.

För att du kan erbjuda dina kunder det ökade värdet av SÄKERHET som en TJÄNST (SaaS).

Panda Security är pionjär inom utvecklandet av molnbaserade säkerhetslösningar. Som partner till Panda Security partner kan du erbjuda dina kunder en komplett molnbaserad lösning, som ger oavbrutet skydd utan inblandning.

För att vi är MULTINATIONELLA med global närvaro

Panda Security är en internationell ledare inom säkerhetslösningar baserade på molntjänster och vi är hängivna att erbjuda ett globalt skydd. Vi har kontor i över 56 länder och produkter som är översatta till mer än 23 språk samt 2,5 miljon kunder världen över. Vår mission är att hålla våra kunders information och IT-tillgångar säkra från säkerhetshot och ge dem det mest effektiva skyddet med minimal prestandapåverkan.