Du är här: Panda Security > Usuarios Domésticos > Soporte > Soporte Productos Panda Security

Tror du att din dator är infekterad av virus? Vill du veta hur du blev infekterad?

Verktyg och tips för att hålla koll på virus.

Desinfektera din dator

Om du inte kan arbeta på din dator

• Mer info

Panda Cloud Cleaner – USB scan

Räddnings-USB för att desinfektera
    datorer som inte kan starta

Download

• Mer info

Panda Cloud Cleaner - Rescue ISO

ISO för att starta och rensa en infekterad dator (för avancerade användare)

Download

Om du kan arbeta på din dator

• Mer info

Panda Cloud Cleaner

Kostnadsfritt verktyg för desinfektion

Download

• Mer info

Panda Cloud Cleaner - Portable

Bärbar version utan installation för
    avancerade användare

Download

Varför du blev infekterad

One

Håll Java, Adobe Flash och Acrobat Reader ständigt uppdaterade eller avinstallera dem om du inte använder dem!

Varför? Nu för tiden glider virus och skadlig kod förbi antivirusprogram och infekterar datorer via icke uppdaterade program som du har installerade på datorn.

+ Info

two

Var alltid noggrann med vilka program du installerar eller kör.

Varför? De som skapar virus tjänar pengar på att infektera datorer som göms i program eller applikationer som du inte tror är farliga att öppna eller köra. VAR FÖRSIKTIG!

+ Info

three

Håll alltid ditt Windows operativsystem uppdaterat.

Varför? Skadlig kod och virus utnyttjar säkerhetshål som finns i utdaterade Windows OS. Att ha de senaste säkerhetspatcharna och servicepaketen installerade förhindrar virus från att komma åt dig där.

+ Info

four

Använd ett effektivt antivirusprogram och håll det ständigt uppdaterat.

Varför? Därför att du behöver det för att skydda dig och dina nära från kända och okända virus och andra hot som kan störa och förstöra för dig.

+ Info

Installation and uninstallation instructionsInstruktion för installation och avinstallation

Tekniskt supportforum

Registrera dit i forumet och låt experterna i användargemenskapen hjälpa dig med dina frågeställningar.

Supportforum

Knowledge Base

Kontrollera hjälpartiklarna och detta användbara innehåll för att veta mer om virus och hot.

Om du fortfarande behöver kontakta teknisk support, klicka på KONTAKT.*
*Endast för Panda Securitys kunder.