Du är här: Panda Security > Home Users > Support > And Now What? - Panda Security

Jag har köpt mitt antivirus, vad gör jag nu?

Nu, hjälper vi dig att komma igång med din produkt.

Har du förnyat din produkt men har du fortfarande inte den senaste versionen av Panda?
Ta reda på hur du kan uppgradera ditt antivirusprogram.

Kom igång

1Installation

För att installera ditt nya program, bara ladda ner och kör filen på din program.

1. Ett. Klicka på ditt programs fil.

2. När du har laddat ner det, kör filen genom att dubbelklicka på den.

NOTERA

Om du vill börja installation från scratch, avinstallera alla andra Panda-program med UNINSTALLER.EXE.

2Aktivering

När du har installerat ditt program är det viktigt att du aktiverar det, till exempel för att få de dagliga uppdateringarna.

Hur man aktiverar

1. Högerklicka på björnikonen bredvid Windows-klockan.

Activation

2. Aktivera min betalversion nu:

Activation

3. Ange din aktiveringskod

Activation

Fel under aktiveringen?

Kontrollera tabellen nedan för att lösa eventuella felmeddelanden under aktiveringen av Panda 2013-program:

Felmeddelanden
Felmeddelande: 0001:0005 Felmeddelande: 0001:0006
Felmeddelande: 0005:0002 Felmeddelande: 0005:12029
Felmeddelande: 0005:190009 Felmeddelande: 0006:0903
Felmeddelande: 0006:0904 Felmeddelande: 0006:0905
Felmeddelande: 0006:0906 Felmeddelande: 0006:0914
Felmeddelande: 0006:0010 Felmeddelande: 0006:1006
Felmeddelande: 0006:1004

3Registrering

Nu råder vi dig att registrera produkten för att få teknisk support.
OBS: Registreringen sker automatiskt vid förlängning eller online köp.

Hur man registrerar sig

1. Dubbelklicka på björnikonen bredvid Windows-klockan.

Register

2. Välj Tjänster, tillgång.

Register

Register

Därefter kommer du få ett mail med dina registrerade kunduppgifter.

Dina kunduppgifter

?Aktiveringskoden

Aktiveringskoden är en serie bokstäver och siffror åtskilda med bindestreck. Du behöver det för att aktivera ditt Panda-program.

Activation Code

Läs mer

Var är aktiveringskoden?

• PÅ CDROM
    Om du har köpt en cd, är aktiveringskoden tryckt på CD-fodralet.
  • VÄLKOMSTMEDDELANDE
    Om du har köpt produkten online, kommer du att hitta aktiveringskoden på välkomstmeddelande som skickas av Panda Security.
  • I PROGRAMMET
    Om du aktiverat din produkt, är aktiveringskoden i avsnittet Gäller till:

Activation Code

Hur kan du hämta det om du inte kan hitta den?

?Kundnummer

Detta är din Panda-kund-ID-nummer.

Läs mer

Var är ditt kundnummer?

• PÅ VÄLKOMSTMEDDELANDE
    Antingen efter att du köpt produkten online eller efter registreringen kommer du att få dina uppgifter via e-post från Panda Security.
  • I PROGRAMMET
    När du har aktiverat produkten, kommer du att hitta ditt kundnummer inom programmet, i Giltigt till:

Activation Code

Hur kan du hämta ditt kundnummer om du inte kan hitta den?