Du är här: Panda Security > Home Users > Support > And Now What? - Panda Security

Jag har köpt mitt antivirus, vad gör jag nu?

Nu, hjälper vi dig att komma igång med din produkt.

Har du förnyat din produkt men har du fortfarande inte den senaste versionen av Panda?
Ta reda på hur du kan uppgradera ditt antivirusprogram.

Kom igång

1Ladda ner

För att ladda ner ditt program från Panda, ta fram det välkomstmail som sänts av Panda Security.

Hur man laddar ner Panda 2015

Välkomstmailet som skickas efter att du köpt ditt Pandaprogram i webbshopen innehåller allt du behöver för att installera programmet: nedladdningslänk och aktiveringskod.

Titta i din inbox efter ett meddelande skickat från PandaInfo@pandasecurity.com med ämnesrad: Welcome to Panda Security eller Välkommen till Panda Security.

welcome email

welcome email

If you cannot find it, contact our Customer Service department at: customer.service@pandasecurity.com.

For further information on the download process, refer to the Support article: How to download and install Panda 2015?

» Gå till toppen

2Installera

För att starta installationen, dubbelklicka på den fil du just laddat ner via välkomstmailet.

Hur man installerar Panda 2015

1. Dubbeklicka på installationsfilen du just laddat ner från välkomstmailet. Vid det första fönstret av installationsguiden är aktiveringskoden ifylld i textrutan. Om den inte är det måste du skriva in den manuellt. För mer information, se Vad är aktiveringsguiden och hur hittar jag den?

intallation

2. Klicka därefter på Acceptera och installera.

» Gå till toppen

3Skapa konto

Fortsätt med installationsguiden, efter att du klickat på Acceptera och installera kan du skapa ditt Pandkonto.

Hur man skapar sitt Pandakonto

1. Skriv in din e-postadress i fönstret Val av konto och klicka på Fortsätt för att skapa ditt Pandakonto.

create my Panda Account

2. Bekräfta ditt Pandakonto från det aktiveringsmail du nu får på mail till i din inbox.

Observera att om du någon gång tidigare har skapat ett konto är det enda du behöver göra att ange ditt lösenord.

create my Panda Account

3. Gå in i din mail, sök efter aktiveringsmailet för aktivering av Pandakontot, öppna det och välj Aktivera ditt konto!

create my Panda Account

4. Till slut ska du klicka på Fortsätt och fönstret Glöm inte att bekräfta ditt konto för att avsluta installationsprocessen.

create my Panda Account

Det var det hela! Du är nu klar att använda ditt program.

Om du behöver ytterligare information, se

» Gå till toppen

Hjälpartiklar

Kolla in dessa hjälpartiklar och annat användbart innehåll för att få svar på dina frågor om hur du sätter igång programmet.

Kom igång

1Installera/Aktivera

1. Ladda ner och installera Panda Mobile Security från: http://go.pandasecurity.com/mobile-security/ eller genom att skanna QR-koden nedan:

QR code

2. När den väl installerats, följ uppstartsguiden, klicka på Aktivera och skriv in din aktiveringskod. Du hittar aktiveringskoden antingen i välkomstmailet som Panda skickat (efter köp online) eller i boxen (efter fysiskt köp).

Activation Code

2Skapa konto

Det sista steget i guiden ber dig om att skapa ditt Pandakonto. Ditt konto kommer göra det möjligt att:

• Hantera din tjänst.
  • Se var din mobil befinner sig, låsa den eller rensa den på information om du tappat den eller den blivit stulen.
  • Få teknisk support.

För mer information, se artikeln Vad är fördelarna med ett Pandakonto?

3Antistöld

Detta steg är valfritt, om än väldigt användbart i händelse av att du tappar din mobil eller den blir stulen. Om du aktiverar skyddet antistöld kommer du att fjärrstyrt kunna lokalisera din mobil och även radera information på enheten så att ingen kan använda den på ett olämpligt sätt.

• Klicka på Antistöld i applikationsmenyn och välj Aktivera.
  • Följ guiden och klicka på Aktivera rättigheter för att komma åt administrationsrättigheter för antistöldfunktionen.
  • Klicka på Aktivera på fönstret Aktivera enhetsadministratör?
  • Det sista steget efter att ha satt upp rättigheter frågar om du vill logga in på ditt Pandakonto för att fjärrstyrt lokalisera, spärra eller radera innehållet på din mobila enhet om du tappat den eller den är stulen.

För mer information, kolla in Panda Mobile Security Supportsida.