Du är här: Panda Security > Home Users > Support > Activate and Register

Hur man installerar, aktiverar och registrerar sitt antivirus i tre steg

Lär dig hur du installerar, aktiverar och registrerar ditt antivirus genom videoguider och steg-för-steg-beskrivningar.

Vad behöver du hjälp med?
(Exempel:“Panda Security installation”, “Kontakta Panda”)

Den här videon visar hur du installerar ditt antivirus från början, oavsett om du har laddat ner programmet från Internet eller om du har en CD-skiva med programmet.

Installera 2012-serien

Play Video

Den här videon visar hur du aktiverar ditt antivirusprogram. Aktivera programmet måste man göra, eftersom du endast då får följande:

• Dagliga automatiska uppdateringar under hela programmets licenstid
  • Teknisk support och SOS Virus, snabba svar på frågor

Aktivera 2012-serien

Play Video

Den här videon lär ut hur du registrerar ditt antivirusprogam. Vi vill dock påminna om att för att registrera programmet måste du först aktivera det. Registreringen är frivillig men ger dig följande fördelar:

• Åtkomst till din kundsida, där du hittar dina kunduppgifter
  • Nedladdning av den senaste versionen av ditt program
  • Tips och användarguider
  • Särskilda rabatter när du vill förnya licensen

Registrera 2012-serien

Play Video

Tekniskt supportforum

Registrera dit på forumet och låt experterna i vår community hjälpa dig att besvara din fråga.