Nahajate se v: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Managed Service Providers
Panda Business Partner requirements
Partner Program

Ponudniki upravljanih storitev

Rešitve za telekomunikacijska podjetja in ponudnike storitev

 

Majhna in srednje velika podjetja se soočajo z enakimi izzivi kot velike družbe, vendar pa njihovemu reševanju ne morejo nameniti enake količine virov. Zato pogosto potrebujejo strokovno pomoč pri zaščiti in upravljanju svoji IT-naprav in omrežij. S ponudbo varnostnih storitev iz oblaka, kot sta Panda Cloud Protection in Panda Cloud Systems Management, ponudniki storitev lahko ponudijo storitve z dodano vrednostjo in ugodijo povpraševanju na trgu.

S storitvami Panda Security ponudniki upravljanih storitev hitro in enostavno povišajo svoj povprečen zaslužek na uporabnika (ARPU). Tako lahko hitro in enostavno ponudijo varnostne storitve in storitve nadzora svojim strankam, brez finančnega tveganja, brez naložbe v srežnike in po modelu plačila po dejanski uporabi.

Rešitve, ki vsebujejo inovativno spletno upraviteljsko konzolo, katera omogoča ponudnikom storitev centralno namestitev, konfiguracijo in nadzor nad varnostjo naprav uporabnikov. Panda Security ponuja bistveno več kot preprost varnostni produkt, saj pomaga podjetjem znižati operativne stroške in povečati poslovne priložnosti.

 

Panda Cloud Protection

Na voljo je kot model z mesečno naročnino, zato je Panda Cloud Protection storitev Panda Security, ki deluje kot zaščita iz oblaka, odlična izbira. Storitev gostuje pri Panda Security, z njo pa upravljajo varnostni ponudniki, ki tako strankam ponujajo neprekinjeno in enostavno zaščito za računalnike, e-pošto in spletni promet.

Prednosti Panda Cloud Protection za ponudnike storitev

 • brez naložb v infrastrukturo
 • prilagodljiva namestiev in upravljanje na daljavo za vse stranke
 • storitev upravljanja ponujena kot dodana vrednost
 • popoln nadzor varnosti prek spletne konzole ponudnika storitev
 • prilagodljiva konzola in poročila krepijo blagovno znamko
 • finančna prilagodljivost in izboljšana finančna učinkovitost
 • dosegljivost 24/7
 

Panda Cloud Systems Management

Panda Cloud Systems Management je idealna rešitev za ponudnike storitev, ki želijo izboljšati ali razširiti nabor storitev oddaljenega nadzor in/ali upravljanja. Podjetjem pomaga povečati produktivnost zaposlenih in zmanjšati stroške s ponujanjem storitev oddaljenega nadzora in upravljanja varnostnih orodij iz oblaka - od kjerkoli in kadarkoli.

Panda Cloud Systems Management pomaga povečati dobiček podjetja s pomočjo orodja, ki omogoča razširitev ponudbe storitev na različne upravljane račune brez dodatnih naložb v osebje ali infrastrukturo.

Prednosti Panda Cloud Systems Management za ponudnike storitev

 • povečajte maržo, znižajte stroške in čas, namenjen upravljanju posameznega računa stranke
 • razširitev bazo strank in nabor storitev z novimi storitvami nadzora na daljavo
 • odkrijte in hitro uresničite tehnološke potrebe strank, kot so zastarela strojna oprema, naustrezni programi, stare licence ...
 • izboljšajte število obnov licenc, preprečujte težave še preden se pojavijo, odpravljate težave na avtomatiziran način, dokažite vrednost svojega dela skozi poročila o aktivnostih
 • brez naložb v infrastrukturo
 • dosegljivost 24/7
Vas zanima?
Več informacij o dodajanju storitev Panda Cloud Protection v lastno ponudbo storitev najdete v brošuri o našem poslovnem modelu. Prepričajte, kako se lahko storitev prilagodi vašim potrebam.

Za dodatna vprašanja ali predloge se obrnite na: alliances@pandasecurity.com