ADAPTIVE DEFENSE

Zmanjšajte možnost za vdor virusov in drugih naprednih groženj

Zaščitite svoje podjetje pred ciljanimi napadi in nenehnimi naprednimi grožnjami

 
 

PREPREČITE NAPADE »NIČELNEGA DNE« IN NENEHNE NAPREDNE GROŽNJE

Adaptive Defense ščiti končne točke, strežnike in prenosne računalnike, ki so povezani v vaše poslovno omrežje, prav tako kot naprave vaših zaposlenih, ki so nenehno na poti, tako da blokira zagon programov, ki se bodisi zaradi njihovega vedenja ali značilnosti ne smatrajo za neškodljive oziroma varne.

ZAKAJ POTREBUJETE ADAPTIVE DEFENSE, ČE V PODJETJU ŽE UPORABLJATE PROTIVIRUSNI PROGRAM?

Medtem ko je razvoj tradicionalnih protivirusnih rešitev potekal linearno, je število zlonamernih programov eksponentno naraščalo, napadi pa so postali bolj sofisticirani.

Ta novi trend, združen z naraščajočo kompleksnostjo IT okolij, omogoča hekerjem dostop do podjetij in namestitev zlonamerne programske opreme, ki nato dolgo ostane skrita.

Mi imamo tehnologijo: Adaptive Defense je veliko več kot le protivirusni program za velika poslovna okolja

Z novo tehnologijo vam Adaptive Defense omogoča zaščito podjetja pred 'možnostjo vdora zlonamerne programske opreme', ki za napad izkorišča čas od pojava novega virusa do rešitve ponudnikov varnostne programske opreme za njegovo nevtralizacijo.

 

Gartner

»Obstaja splošno mnenje, da napredni napadi lahko obidejo naše tradicionalne rešitve za varnostni nadzor, ki delujejo na podlagi podpisov, in ostanejo neopaženi v naših sistemih skozi daljše časovno obdobje. Gre za resno grožnjo. Vaša varnost je ogrožena, vendar pa vi tega ne veste.«

 

KOT NAJBOLJŠO OBRAMBO PRED CILJANIMI NAPADI SMO UPORABILI PREVENTIVO

PREGLEDNOST

Bodite 100-odstotno prepričani v varnost vseh programov, ki se uporabljajo v vašem podjetju

Zagotovite si popoln pregled nad programi, ki se izvajajo v končnih točkah in na strežnikih vašega omrežja, kot tudi nad vsemi dejanji, ki jih ti programi v sistemih opravijo.

ODKRIVANJE IN BLOKIRANJE

Sprotno preprečevanje ciljanih napadov na vaše podjetje

Odkrijte in blokirajte ciljane napade in napade »ničelnega dne«, še preden vstopijo.

 

ZAŠČITA IN ODZIV NA PODLAGI INFORMACIJ

Priskrbite si vse potrebne informacije o napadih, ki so usmerjeni na vaše sisteme

Iz izvedenskih poročil, ki vam jih ponuja program Adaptive Defense, lahko pridobite vse potrebne podatke o napadih, usmerjenih na vaše sisteme, nato pa na podlagi njihove analize izdelate nove varnostne ovire za zaščito vašega IT okolja.

PREPREČEVANJE NAPADOV

Zavarujte svoje podjetje pred prihodnjimi napadi

Blokirajte vse programe, ki se ne smatrajo za neškodljive, in tako zavarujte svoje podjetje pred prihodnjimi napadi.

 
 

OGLEJTE SI VSE PODROBNOSTI PROGRAMA ADAPTIVE DEFENSE

Zaščita in odstranjevanje okužb

OSNOVNO IN RAZŠIRJENO BLOKIRANJE

Adaptive Defense ponuja dva načina blokiranja programov za zaščito vašega podjetja pred IT napadom:

Način osnovnega blokiranja omogoča izvajanje programov, ki so katalogizirani kot neškodljivi, in tistih, ki jih bodo samodejni sistemi in strokovnjaki za zaščito Panda Security šele razvrstili v kategorije.

Način razširjenega blokiranja dovoljuje izvajanje samo tistih programov, ki so klasificirani kot neškodljivi. To je idealna rešitev za podjetja, ki uporabljajo varnostni »pristop ničelnega tveganja«.

ZAŠČITA RANLJIVIH SISTEMOV

Končne točke in strežniki, ki nimajo posodobljenih operacijskih sistemov, ne bodo več ogrožali celovitosti vaše IT varnosti.

Adaptive Defense ponuja zaščito za ranljive sisteme, tako da je zagotovljena zaščita celo za operacijske sisteme, ki jih ponudnik več ne podpira, kot je denimo Windows XP, pri tem pa ni treba nameščati tradicionalnega protivirusnega programa.

 
ZARADI MASOVNIH PODATKOV IN TEHNOLOGIJE OBLAKA BREZ NAPAČNIH POZITIVNIH PREPOZNAV

Adaptive Defense nadzoruje vsa dejanja, do katerih pride zaradi delovanja katerega koli programa v končnih točkah ali na strežnikih vašega podjetja.

Ta postopek nadziranja nam v povezavi s strojnim učenjem na platformah za masovne podatke v oblaku omogoča prepoznavanje posameznega programa in razvrstitev glede na njegovo vedenje.

Strokovnjaki za zaščito Panda Security analizirajo tudi vse programe, ki niso bili samodejno razvrščeni, da bi se podrobneje seznanili s procesi, ki se izvajajo v vaši organizaciji.

Skratka, kadar koli lahko določite, kateri programi se bodo izvajali v vašem podjetju. S programom Adaptive Defense ste lahko popolnoma prepričani, da so vsi programi 100 % varni in da ne ogrožajo varnosti vašega okolja. In to vedno, brez napačnih pozitivnih prepoznav.

 

Upravljanje storitev

100 % UPRAVLJANE STORITVE

Zaradi najnovejših tehnologij podjetja Panda Security, ki temeljijo na strojnem učenju in okoljih z masovnimi podatki, ima program Adaptive Defense zmožnost samodejnega razvrščanja programov brez kakršnih koli posegov končnega uporabnika.

NIMA NOBENEGA UČINKA NA INFRASTRUKTURO STRANKE

Storitve so v celoti upravljane preko centralne spletne konzole, ki vam omogoča upravljanje varnosti končnih točk in strežnikov z operacijskim sistemom Windows, kot tudi pametnih telefonov in oddaljenih pisarn.

 

Nadzor in diagnostika IT virov

IZVEDENSKA POROČILA

Adaptive Defense zagotavlja izvedenska poročila in grafe izvajanja, na podlagi katerih lahko dobite jasen vpogled v vse dogodke, ki je povzročila zlonamerna programska oprema.

S pomočjo toplotnih grafov lahko sledite poti vsakega napada, preden je bil nevtraliziran, kot tudi ustvarjenim datotekam in še veliko več. Prepoznate lahko kritične ranljivosti v vaši organizaciji in jih odpravite.

STALNE INFORMACIJE O STANJU OMREŽJA

Adaptive Defense vam pošlje opozorilo takoj, ko v omrežju zazna zlonamerno programsko opremo.

V poročilih pa so navedeni podrobnejši podatki o lokaciji grožnje, okuženih računalnikih in dejanjih, ki jih je izvedla zlonamerna programska oprema.

Pošiljanje poročil je možno tudi po elektronski pošti, v njih pa so navedene tudi podrobnosti o dnevnih dejavnostih storitve.

MODUL SIEM

Naša storitev vključuje tudi izdelke SIEM, kot je QRadar ali ArcSight, za zbiranje podrobnih informacij o dejavnosti vseh programov, ki se izvajajo v sistemih podjetja.

Informacije o varnostnih dogodkih, shranjene v sistemu, vam omogočajo analizo sprotnih vedenjskih vzorcev zaposlenih in omrežnih trendov.

 
Potrebujete pomoč?
 
Za pridobitev prilagojenih informacij stopite v stik z nami
 

POTRDILA ZA PROGRAM PANDA SECURITY

 • AV comparatives
 • Virus Bulletin
 

TEHNIČNE ZAHTEVE

SPLETNA KONZOLA (samo nadzor))

 • Internetna povezava
 • Internet Explorer 7.0 ali novejše različice
 • Firefox 3.0 ali novejše različice
 • Google Chrome 2.0 ali novejše različice

AGENT

 • Operacijski sistemi (končne točke): Windows XP SP2 ali novejše različice
  (Vista, Windows 7 (32- in 64-bitni), Windows 8, Windows 8.1), Windows 10.
 • Operacijski sistemi (strežniki): Windows Server 2003, Windows Server 2008.
 • Internetna povezava (neposredna ali prek proxyja)