U bevindt zich in: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Categories
Categories
Categories

Categorieën

Panda Security-partners

 

Het Partner Programma van Panda Security is opgebouwd uit drie niveaus. Elk niveau voorziet in de specifieke behoeften van partners en hun klanten.

Business Partner

Een Business Partner levert oplossingen aan kleine bedrijven en zelfstandigen, en richt zich niet uitsluitend op de beveiligingsmarkt. Business Partners ontvangen normaliter producten en ondersteuning via een distributeur.

Premier Partner

Een Premier Partner beschikt over een sterke lokale aanwezigheid en richt zijn activiteiten op het MKB/KMO. Premier Partners wijten een deel van hun activiteiten aan beveiliging. In samenwerking met het lokale kantoor van Panda Security stellen ze een business plan op.

Elite Partner

Een Elite Partner beschikt over nationale aanwezigheid en levert oplossingen aan middelgrote bedrijven en multinationals. Elite Partners wijten een belangrijk deel van hun activiteiten aan de verkoop van oplossingen van Panda Security. In samenwerking met Panda Security stellen ze een business plan op dat gericht is op de ontwikkeling van markten en accounts. Panda helpt hen met de verkoop, marketing en technische aangelegenheden. Elite Partners zijn nationaal, regionaal en wereldwijd actief.