U bevindt zich in: Panda Security > Home Users > Support > And Now What? - Panda Security

Ik heb mijn antivirus gekocht, en nu?

Nu , helpen wij u aan de slag te gaan met uw product.

Heeft u uw product verlengd, maar u heeft u nog steeds niet de laatste Panda 2013 versie?
Bekijk hoe u uw antivirus kunt upgraden.

Aan de slag

1Installatie

Om uw nieuwe product te installeren, download en start u het bestand van uw product.

1. Klik op uw product.

2. Zodra deze is gedownload, start u deze door te dubbelklikken.

OPMERKING

Als u een clean installatie wilt kunt u UNINSTALLER.EXE gebruiken om andere Panda producten te verwijderen.

2Activatie

Zodra u uw product geïnstalleerd heeft, is het belangrijk dat u deze activeert, bijvoorbeeld om van dagelijkse updates te genieten.

Hoe te activeren

1. Klik met de rechtermuisknop op het pandabeer pictogram naast de Windows-klok.

Activatie

2. Selecteer Activeer mijn betaalde versie nu:

Activatie

3. Vul uw Activeringscode in

Activatie

Fouten tijdens de activering?

Raadpleeg de onderstaande tabel voor eventuele foutmeldingen tijdens het activeren van Panda 2013 producten:

Foutmeldingen
Foutmelding: 0001:0005 Foutmelding: 0001:0006
Foutmelding: 0005:0002 Foutmelding: 0005:12029
Foutmelding: 0005:190009 Foutmelding: 0006:0903
Foutmelding: 0006:0904 Foutmelding: 0006:0905
Foutmelding: 0006:0906 Foutmelding: 0006:0914
Foutmelding: 0006:0010 Foutmelding: 0006:1006
Foutmelding: 0006:1004

3Registratie

Nu, raden wij u aan het product te registreren om technische ondersteuning te verkrijgen.
OPMERKING: De registratie is automatisch in het geval van verlenging of online aankopen.

Hoe te registreren

1. Dubbelklik op het pandabeer pictogram naast de Windows-klok.

Registratie

2. Selecteer Services, Access diensten.

Registratie

Registratie

Vervolgens ontvangt u een e-mail met uw geregistreerde klant gegevens.

Uw klantgegevens

Activatiecode?

De activatiecode is een reeks van tekens en cijfers gescheiden door een koppelteken. U heeft het nodig om uw Panda product te activeren.

Activatiecode

Lees meer

Waar staat de activatiecode?

• OP DE CD-ROM
    Als u een cd gekocht heeft, staat de activeringscode op de cd-enveloppe.
  • WELKOM E-MAIL
    Als u het product online gekocht heeft, kunt u de activatiecode vinden in de welkom e-mail verzonden door Panda Security.
  • IN HET PROGRAMMA
    Als u uw product geactiveerd heeft, staat de activeringcode in paragraaf Geldig tot:

Activatiecode

Hoe kunt u deze terughalen als u deze niet kunt vinden?

klantnummer?

Dit is uw Panda client-ID-nummer.

Lees meer

Waar staat uw klantnummer?

• WELKOM E-MAIL
    Ofwel na het kopen van het product online of na het registreren, zal u uw gegevens ontvangen per e-mail van Panda Security.
  • IN HET PROGRAMMA
    Nadat u het product hebt geactiveerd, zult u uw klantnummer vinden binnen het programma, in Geldig tot:

Activation Code

Hoe kunt u uw klantnummer terugvinden als u deze niet kunt vinden?