U bevindt zich in: Panda Security > Home Users > Support > And Now What? - Panda Security

Ik heb mijn antivirus gekocht, en nu?

Nu , helpen wij u aan de slag te gaan met uw product.

Heeft u uw product verlengd, maar u heeft u nog steeds niet de laatste Panda 2014 versie?
Bekijk hoe u uw antivirus kunt upgraden.

Aan de slag

1Download

Om uw Panda product te downloaden opent u de welkomstemail die u door Panda Security toegestuurd is.

Hoe Panda 2014 downloaden

De welkomstmail wordt u direct, nadat u Panda 2014 heeft aangekocht via het web, door Panda toegestuurd. Deze e-mail bevat alles wat u nodig heeft om uw Panda 2014 te installeren: de link naar het installatiebestand en de activatiecode.

Kijk in uw mailbox voor de e-mail gestuurd door PandaInfo@pandasecurity.com met onderwerp: Welcome to Panda Security.

welcome email

welcome email

Als u deze niet kunt vinden kunt u onze Customer Service afdeling contacteren via: customer.service@pandasecurity.com.

Voor meer informatie over het downloadproces gaat u naar dit support artikel: How do I download my Panda 2014?

» Go to the top

2Installeer

Om de installatie te starten dubbelklikt u op het bestand dat u zojuist via de welkomstmail heeft gedownload.

Hoe Panda 2014 installeren

1. In het eerste scherm van de installatiewizard zal uw activatiecode automatisch ingevuld. Indien dit niet het geval is dient u deze handmatig in te voeren. Voor meer informatie gaat u naar What is the Activation Code and where can I find it?

intallation

2. Klik nu Accept and Install.

» Go to the top

3Create account

Ga door met de installatiewizard en maak, na het klikken op Accept and Install, uw account aan.

Hoe uw Panda Account aanmaken

1. Voer uw e-mailadres in het Account selection scherm in en klik Continue om uw Panda Account aan te maken.

create my Panda Account

2. Verifieer uw Panda Account in de activatie e-mail die u toegestuurd is.

Let op, als u al een account aangemaakt had hoeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

create my Panda Account

3. Ga naar uw mailbox, lokaliseer de Panda Account activatie e-mail, open deze en selecteer Activate your account!

create my Panda Account

4. Tot slot, klikt u op Continue in het Don’t forget to verify your account scherm om het Panda 2014 installatieproces af te ronden.

create my Panda Account

Dat is alles! U bent klaar om Panda 2014 te gebruiken.

Als u problemen ondervindt tijdens de installatie van Panda 2014, gaat u naar de volgende pagina voor hulp :

» Go to the top

Kennisbank

Bekijk de hulpartikelen en andere nuttige informatie om uw vragen te beantwoorden en met uw product aan de slag te gaan.

Aan de slag

1Download

Om uw Panda product te downloaden opent u de welkomstemail die u door Panda Security toegestuurd is.

Hoe Panda Gold Protection downloaden

De welkomstmail wordt u direct, nadat u Panda Global Protection heeft aangekocht via het web, door Panda toegestuurd. Deze e-mail bevat alles wat u nodig heeft om uw Panda Global Protection te installeren: de link naar het installatiebestand en de activatiecode.

Kijk in uw mailbox voor de e-mail gestuurd door PandaInfo@pandasecurity.com met onderwerp: Welcome to Panda Security.

welcome email

welcome email

Als u deze niet kunt vinden kunt u onze Customer Service afdeling contacteren via: customer.service@pandasecurity.com.

Voor meer informatie over het downloadproces gaat u naar dit support artikel: How do I download my Panda Gold Protection?

» Go to the top

2Installeer

Om de installatie te starten dubbelklikt u op het bestand dat u zojuist via de welkomstmail heeft gedownload.

Hoe Panda Gold Protection installeren

1. Dubbelklik op het Panda Gold Protection installatiebestand dat u zojuist gedownload heeft via de welkomstemail.

2. In het eerste scherm van de installatiewizard zal uw activatiecode automatisch ingevuld. Indien dit niet het geval is dient u deze handmatig in te voeren. Voor meer informatie gaat u naar: What is the Activation Code and where can I find it?

intallation

3. Klik nu Accept and Install.

» Go to the top

3Create account

Ga door met de installatiewizard en maak, na het klikken op Accept and Install, uw account aan.

Hoe uw Panda Account aanmaken

1. Voer uw e-mailadres in het Account selection scherm in en klik Continue om uw Panda Account aan te maken.

create my Panda Account

2. Verifieer uw Panda Account in de activatie e-mail die u toegestuurd is.

Let op, als u al een account aangemaakt had hoeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

create my Panda Account

3. Ga naar uw mailbox, lokaliseer de Panda Account activatie e-mail, open deze en selecteer Activate your account!

create my Panda Account

4. Tot slot, klikt u op Continue in het Don’t forget to verify your account scherm om het Panda Gold Protection installatieproces af te ronden.

create my Panda Account

Dat is alles! U bent klaar om Panda Gold Protection te gebruiken.

Als u problemen ondervindt tijdens de installatie van Panda Gold Protection, gaat u naar de volgende pagina voor hulp Panda Gold Protection Support page.

» Go to the top

Kennisbank

Bekijk de hulpartikelen en andere nuttige informatie om uw vragen te beantwoorden en met uw product aan de slag te gaan.

Aan de slag

1Installeer/Activeer

1. Download en installeer Panda Mobile Security vanaf: http://go.pandasecurity.com/mobile-security/of door onderstaande QR code te scannen:

QR code

2.Eens geïnstalleerd volgt u de wizard, klik Activate en voer uw activatiecode in. U vindt de activatiecode in de welkomstmail (bij online aankopen) of op het product.

Activation Code

2Create account

De laatste stap van de wizard zal u vragen om uw Panda Account. Panda Account aan te maken. Met uw account kunt u:

• Uw diensten beheren.
  • Uw mobiele apparaat lokaliseren, vergrendelen of uw gegevens wissen in het geval van verlies of diefstal.
  • Toegang tot Technische Support krijgen.

Ga voor meer informatie naar: What are the benefits of your Panda Account?

3Anti-Diefstal

Deze stap is optioneel, maar erg handig in geval van verlies of diefstal van uw mobiele apparaat. Als u de Panda Anti-Diefstal bescherming activeert kunt uw mobiele apparaat op afstand lokaliseren, vergrendelen of de gegevens op uw mobiele apparaat wissen. Dit voorkomt dat iemand er ongepast gebruik van kan maken.

• Ga naar de Anti-Theft optie in het applicatie menu en klik.
  • Volg de wizard en klik Activate permissions om administratie rechten aan de Anti-Diefstal feature te geven..
  • Klik Activate in het Activate device administrator? scherm.
  • De laatste stap, na het verlenen van de rechten, zal u vragen om in te loggen op uw Panda accountom het mobiele apparaat te lokaliseren, te vergrendelen of de inhoud te wissen in geval van verlies of diefstal

Ga voor meer informatie naar: Panda Mobile Security Support page.