U bevindt zich in: Panda Security > Home Users > Support > Activate and Register

Uw antivirusoplossing installeren, activeren en registreren in drie simpele stappen

Kom te weten hoe u uw antivirusoplossing kunt installeren, activeren en registeren aan de hand van instructievideo's en mogelijkheden voor zelfstudie.

Wat voor soort hulp heeft u nodig?
(Voorbeelden:“installatie Panda Security”, “Ik wil contact opnemen met Panda”)

Deze video laat zien hoe u uw antivirusoplossing direct kunt installeren, of u nu het programma heeft gedownload via het gedeelte Download of installeert vanaf een cd.

Producten uit de 2012-reeks installeren

Play Video

Deze video laat zien hoe u uw antivirusabonnement kunt activeren. Dit is een uiterst belangrijke stap, omdat u op deze manier van de volgende voordelen kunt profiteren:

• Dagelijkse automatische updates gedurende uw productabonnement
  • Technische ondersteuning en SOS Virus, een snel antwoord op vragen en problemen

Producten uit de 2012-reeks activeren

Play Video

Deze video toont hoe u uw antivirusoplossing kunt registreren. We willen u er wel graag aan herinneren dat u het product eerst moet activeren voordat u het kunt registreren. De registratie is optioneel, maar biedt de volgende voordelen:

• Toegang tot het persoonlijke gedeelte voor klanten, waar u onder meer uw klantgegevens aantreft
  • Download de laatste versie van uw product
  • Tips en zelfstudie
  • Speciale kortingen bij het verlengen van uw licentie

Producten uit de 2012-reeks registreren

Play Video

TechSupport-forum

Registreer u bij het forum en leg uw vragen voor aan onze experts en andere gebruikers.