Itt van: Panda Security > Home Users > Solutions > antivirus-for-mac > Panda Antivirus for Mac

Panda Antivirus for Mac

TUDJA MAC SZÁMÍTÓGÉPÉT 100%-OS BIZTONSÁGBAN

 

 

Szolgáltatás időtartama:

 

9999.00HUF

 

Egy korábbi termékverziót használ és frissíteni szeretne?

Megújítás Ügyfeleinknek

Szolgáltatás hosszabbítás Bejelentkezés

Kérjük, adja meg E-mail címét és Panda ügyfél számát:

 

 

 

Ha nem emlékszik kliens számára, ugorjon a jelszó-emlékeztetőre itt.

Panda Antivirus for Mac

A Mac OS X operációs rendszer ellen irányuló és windowsos károkozókat egyaránt blokkolja.

Átvizsgálja az adatbázisokat és e-mail üzeneteket.

A fertőzött fájlokat karanténba zárja.

Kétféle vizsgálat végezhető vele: az egyik a Mac-fájlok folyamatos ellenőrzésére szolgáló, valós idejű vizsgálat, a másik pedig manuális, igény szerinti ellenőrzések végrehajtását teszi lehetővé.

A vizsgálat iPhone-on, iPaden és iPod touchon is elvégezhető.

A Panda valós idejű védelmet nyújt az internetes veszélyforrások ellen

 

Panda Antivirus for Mac teljes körű, nagy teljesítményű vírusvédelmi rendszer, amely biztonságot nyújt a Mac-környezetben dolgozó felhasználók számára a károkozókkal (vírusokkal és egyéb veszélyforrásokkal) szemben. A program használata egyszerű és magas szintű, hatékony védelmet nyújt:

  • A Mac OS X operációs rendszer ellen irányuló és windowsos károkozókat egyaránt blokkolja (ez utóbbi lehetőség a PC-felhasználókkal fájlokat megosztó felhasználók számára hasznos).
  • Átvizsgálja az adatbázisokat és e-mail üzeneteket.
  • A fertőzött fájlokat karanténba zárja.
  • Kétféle vizsgálat végezhető vele: az egyik a Mac-fájlok folyamatos ellenőrzésére szolgáló, valós idejű vizsgálat, a másik pedig manuális, igény szerinti ellenőrzések végrehajtását teszi lehetővé.
  • A vizsgálat iPhone-on, iPaden és iPod touchon is elvégezhető.
Panda Antivirus for Mac

Panda Antivirus for Mac teljes körű védelmet biztosít a Mac-felhasználóknak a vírusokkal és más internetes veszélyforrásokkal szemben, amelyek a PC-k mellett újabban a Mac-környezeteket is fenyegetik.

Az internet nemzetközi elterjedése következtében már senki nem érezheti magát biztonságban, ám a Panda pontosan azt a védelmet biztosítja a Mac-felhasználók számára, amelyre szükségük van.

 

Real-time protection.

Valós idejű védelem

A Panda Antivirus for Mac valós idejű védelmet biztosít a vírusfertőzések ellen. Ha a program fertőzött fájlt észlel, azonnal blokkolja azt, a rosszindulatú programot pedig karanténba zárja.

Intelligens, automatikus frissítések

A Panda Antivirus for Mac a vírusazonosító-adatbázist az interneten keresztül frissíti, így a legújabb veszélyforrások ellen is védelmet nyújt.

Karantén

Amikor a Panda Antivirus for Mac fertőzött fájlt észlel a számítógépen, karanténba zárja azt. Téves riasztás esetén tehát a fájlok könnyedén visszaállíthatók.

Minimális erőforrásigény

A program a rendszer terhelése nélkül végzi el a veszélyforrások semlegesítését. A minimális erőforrás-igényű Panda Antivirus for Mac szinte észrevétlenül, a háttérben működik.

Kiváló ellenőrzési képesség

A Panda Antivirus for Mac a számítógéphez csatlakoztatott más Mac termékek, például iPadek, iPhone-ok and iPod touchok ellenőrzését is képes elvégezni.

Operációs rendszer
Mac OS
  • Mac® OS X 10.6 vagy újabb
Hardver
  • Mac® computer with Intel® Core 2 Duo processor
  • 200 MB szabad tárhely a merevlemezen
  • Internetkapcsolat