You're in: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Why become a Partner?
Bliv Partner
Hvorfor blive Partner?

Bliv Partner

Partners Panda Security

 

Vores partnere er en grundpille i vores Panda Security Partner Program, og derfor tager certificeringen og uddannelsen udgangspunkt i, at partneren kan levere den rigtige løsning uanset om det er en  mindre løsning eller store, avancerede løsninger.

Panda er markedsledende indenfor sikkerhedsløsninger

Alle Pandas sikkerhedsløsninger bygger på “Collective Intelligence”. I denne base samles vira, malware mm. fra mere end 10 mil. PC’ere over hele verden.

”Collective Intelligence” og Pandas unikke cloudteknologi giver dine kunder en af markedets bedste sikkerhedsløsninger indenfor beskyttelse og ikke mindst performance.

Panda er en pioner indenfor bekæmpelse af PC-trusler.

Vi investerer over 25% af vores omsætning i R&D og har etableret Panda Research. Det er er et team sammensat af sikkerhedseksperter, der har bl.a. udvikler vores nyeste sikkerhedsteknologier som fx TruPrevent. Det er også grunden til, at vi er de førende indenfor “Collective Intelligence”, HIPS (Hostbaserede løsninger mod angreb på netværk) forebyggende sikkerhed og monitorering af brugeradfærd, og at vi var de første der kunne levere en ægte Cloudbaseret sikkerhedsløsning.

Hos Panda er innovation ikke bare et ord – det er grunden til vores eksistens.

Vores sikkerhedsløsninger dækker alle dine kunders behov

Panda Securitys Cloudløsninger dækker dine kunder mod truslerne fra Internettet uanset hvordan informationen hentes og sendes. Vores løsninger og vores partneres ekspertise gør, at vi sammen kan opfylde vores kunders ønsker.

Central styring, fuld skalerbarhed, lavt ressourceforbrug og mange platforme er blot nogle af features, vores løsninger indeholder.

Vi er eksperter i netværksbeskyttelse

Panda Security er specialiseret indenfor sikkerhedsløsninger. PandaLabs, som er et af de mest anerkendte laboratorier på IT-området, består bl.a. af et kraftigt datacenter, hvor der er kapacitet til beskytte vores kunder mod den stadig stigende mængde af malware.

Vores service styres af dedikerede eksperter. Vi udvikler også selv de fleste teknologier for at kunne levere fuldt integrerede løsninger.

Som partner kan du tilbyde dine kunder S ecurity as a Service

Panda Security er banebrydende indenfor udviklingen af cloudbaserede sikkerhedsløsninger. Som partner hos Panda kan du tilbyde dine kunder en fuld cloudbaseret løsning, der giver den beskyttelse næsten uden krav til IT-viden og med meget lav belastning af hans system.

Multinational med global organisation

Panda Security er international førende indenfor cloudbaseret sikkerhed,, og vi har en forpligtelse til at tilbyde global tryghed. Med kontorer i over 56 lande er vores løsninger blevet oversat til mere end 23 sprog, og vi har mere end 2,5 mill. kunder over hele verden. Vores mission er at sikre vores og dine kunders informationer og IT-systemer mod trusler, ved at give dem effektiv beskyttelse med minimal belastning.