Du er i : Panda Security > Home Users > Support > Activate and Register

Sådan installere, aktivere og registrere du din antivirus i 3 trin

Lær hvordan du installerer, aktivere og registrere din antivirus gennem guidede videoer og tutorials.

Hvilken slags hjælp har du brug for?
(Eksempel:“Panda Security installation”, “Jeg vil kontakte Panda Security ”)

Denne video viser dig hvordan du installerer dit antivirus fra bunden, uanset om du har downloadet hele programmet fra download-området eller har den seneste cd-rom.

Installere 2012 løsningerne

Play Video

Denne video viser dig, hvordan du aktivere tjenester i dit antivirus. Dette trin er grundlæggende, da det vil give dig mulighed for at nyde de følgende fordele:

• Daglige automatiske opdateringer af ​​dit produkt licens
  • Teknisk support og SOS Virus

Aktivering af 2012 løsningerne

Play Video

Denne video lærer dig, hvordan du registrere dit antivirus. Men vi minder dig om, at for at registrere programmet, skal du først gennemføre aktiveringen. Registreringen der er valgfri, vil give dig følgende fordele:

• Adgang til personligt område hvor du finder dine oplysninger
  • Download den seneste version af din løsning
  • Tips and vejledninger
  • Specielle rabatter når du fornyer dine licenser

Registrere 2012 løsningerne

Play Video

Tekniske Support Forum

Tilmeld dig i forum og lad eksperter og den sociale gruppe hjælpe dig med at løse dine forespørgelser