ADAPTIVE DEFENSE

Stop virus og andre avancerede trusler, før de får en fod inden for

Beskyt din virksomhed mod målrettede angreb og avancerede, vedvarende trusler

 
 

UNDGÅ DAG 0-ANGREB OG AVANCEREDE, VEDVARENDE TRUSLER

Adaptive Defense beskytter slutpunkter, servere og bærbare computere i din virksomheds netværk samt dine ansatte på farten og blokerer angreb, der på grund af deres kendetegn eller adfærd ikke betragtes som goodware eller programmer, der er sikre at køre.

HVORFOR HAR DU BRUG FOR ADAPTIVE DEFENSE, HVIS DU ALLEREDE HAR ANTIVIRUS I DIN VIRKSOMHED?

Mens almindelige antivirusløsninger har udviklet sig lineært, er mængden af malware steget eksponentielt, og angrebene er blevet langt mere sofistikerede.

Denne nye trend, kombineret med stadig mere komplicerede it-miljøer, giver hackere mulighed for at få adgang til virksomheder og efterlade malware, der forbliver skjult i længere perioder.

Vi har teknologien: Adaptive Defense er meget mere end et antivirusprogram til virksomheder

Den nye teknologi, som Adaptive Defense bygger på, gør det muligt at beskytte din virksomhed mod "malwarens chance for at angribe", hvor den tid, der går fra, at en ny virus dukker op, og indtil sikkerhedsleverandører neutraliserer den, udnyttes.

 

Gartner

"Der er bred enighed om, at avancerede angreb omgår vores almindelige signaturbaserede sikkerhedskontrol og forbliver usete i vores systemer i længere tid ad gangen. Truslen er alvorlig. Du er kompromitteret – du ved det bare ikke."

 

VI HAR GJORT FOREBYGGELSE TIL DET BEDSTE FORSVAR MOD MÅLRETTEDE ANGREB

SYNLIGHED

Vær 100 % sikker på de programmer, der kører i din virksomhed

Få fuld synlighed over de programmer, der kører på endpoints og servere i dit netværk, og eventuelle handlinger, som de udfører på systemer.

REGISTRERING OG BLOKERING

Forebyggelse i realtid mod målrettede angreb mod din virksomhed

Registrér og bloker både målrettede angreb og dag 0-angreb, før de trænger ind.

 

BESKYTTELSE OG RESPONS BASERET PÅ OPLYSNINGER

Få alle de nødvendige oplysninger om målrettede angreb mod dine systemer

Takket være de retstekniske rapporter fra Adaptive Defense får du alle de nødvendige data om angreb mod dine systemer, så du kan analysere dem og oprette nye sikkerhedsbarrierer til dit it-miljø.

FOREBYGGELSE MOD ANGREB

Isoler din virksomhed mod fremtidige angreb

Bloker alle programmer, der ikke betragtes som goodware, så din virksomhed isoleres mod fremtidige angreb.

 
 

FÅ DETALJERET INDSIGT I ADAPTIVE DEFENSE

Beskyttelse og desinfektion

GRUNDLÆGGENDE OG AVANCERET BLOKERING

Adaptive Defense blokerer programmer på to måder, så din virksomhed rustes mod eventuelle it-angreb:

Grundlæggende blokeringstilstand gør det muligt at starte programmer, der betragtes som goodware, og dem, der endnu ikke er kategoriseret af de automatiske systemer og Panda Securitys eksperter.

Avanceret blokeringstilstand tillader kun, at programmer, der er klassificeret som goodware, startes. Dette er den perfekte løsning til virksomheder med en "risikofri" tilgang til sikkerhed

BESKYTTELSE AF SÅRBARE SYSTEMER

Endpoints og servere med operativsystemer, som ikke opdateres, er ikke længere et problem for din it-sikkerheds integritet.

Adaptive Defense beskytter sårbare systemer, således at selv operativsystemer, der ikke længere understøttes af leverandøren (f.eks. Windows XP), beskyttes, helt uden behov for installation af almindelig antivirus.

 
INGEN FALSKE RESULTATER TAKKET VÆRE "BIG DATA" OG SKYEN

Adaptive Defense overvåger alle handlinger, der udføres, som en konsekvens af at et ethvert givent program køres på din virksomheds endpoints eller servere.

Denne overvågningsproces i tilknytning til maskinlæring på Big Data-platforme i skyen, gør os i stand til at opdage og klassificere alle programmers adfærd.

Panda Securitys eksperter analyserer alle programmer, der ikke klassificeres automatisk, for at få detaljerede oplysninger om processerne, der køres i din virksomhed.

Du kan med andre ord altid vælge, hvilke programmer der køres i din virksomhed. Adaptive Defense giver dig sikkerhed for, at programmer er 100 % sikre og ikke udgør nogen fare for dit virksomhedsmiljø. Altid, og uden falske resultater.

 

Serviceadministration

100 % ADMINISTRERET SERVICE

Panda Securitys nyeste teknologier, som er baseret på maskinlæring og Big Data-miljøer, gør Adaptive Defense i stand til automatisk at klassificere programmer uden indgriben fra slutbrugernes side.

PÅVIRKER IKKE KUNDERNES INFRASTRUKTUR

Al service administreres fuldt ud fra en central Webkonsol, hvor du kan administrere sikkerheden af Windows-endpoints og -servere samt smartphones og eksterne arbejdspladser.

 

Kontrol og diagnosticering af it-ressourcer

RETSTEKNISKE RAPPORTER

Adaptive Defense viser retstekniske rapporter og udførelsesgrafer, så du får et klart overblik over alle de begivenheder, der forårsages af malware.

Du kan spore ethvert angrebs forløb, før det blev neutraliseret, og du kan se de filer, der blev oprettet, og meget mere med varmekort, som kan åbnes via webkonsollen. Find de kritiske sårbarheder i din virksomhed, og udbedr dem.

VEDVARENDE OPLYSNINGER OM NETVÆRKETS STATUS

Adaptive Defense sender øjeblikkeligt advarsler, når malware registreres på netværket.

Rapporter viser detaljerede oplysninger om truslernes placering, hvilke computere der er inficeret, og handlinger, som udføres af malwaren.

Disse rapporter kan også sendes via e-mail og indeholde oplysninger om servicens daglige aktivitet.

SIEM-MODUL

Vores service kan integreres med SIEM-produkter, såsom QRadar eller ArcSight, og samle detaljerede oplysninger om aktiviteten af alle programmer, der kører i virksomedens systemer.

Oplysninger om sikkerhedsbegivenheder, der gemmes i systemet, giver dig mulighed for at analysere dine ansattes adfærdsmønstre og dine netværkstendenser i realtid.

 
Har du brug for hjælp?
 
Kontakt os for at få tilpassede oplysninger
 

PANDA SECURITY'S CERTIFICATIONS

 • AV comparatives
 • Virus Bulletin
 

TEKNISKE KRAV

WEBKONSOL (kun til overvågning)

 • Internetforbindelse
 • Internet Explorer 7.0 eller nyere
 • Firefox 3.0 eller nyere
 • Google Chrome 2.0 eller nyere

AGENT

 • Operativsystemer (endpoints): Windows XP SP2 eller nyere
  (Vista, Windows 7 (32-bit og 64-bit), Windows 8), Windows 10.
 • Operativsystemer (servere): Windows Server 2003, Windows Server 2008.
 • Internetforbindelse (direkte eller via proxy)