x
AANBIEDING 48 uur geldig
Als u op dit moment klant bent
van onze producten voor
thuisgebruik, kunt u nu
verlengen en 50% besparen
NU VERLENGEN
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

Denkt u dat uw PC misschien geïnfecteerd is met een virus?

We helpen u virussen op afstand te houden

1-844-956-2648
10/5 availability

1-844-255-7356
Remote PC access
Premium Support

DESINFECTEER UW PC MET CLOUD CLEANER

Als u de geïnfecteerde computer kunt starten...

Panda Cloud
Cleaner

Panda Cloud Cleaner
Portable

Draagbare versie zonder installer voor gevorderde gebruikers

Meer info »

Download

Als u de geïnfecteerde computer niet kunt starten...

Panda Cloud Cleaner
USB scan

Rescue USB om PC’s te desinfecteren die niet meer op kunnen starten

Meer info »

Download

Panda Cloud Cleaner
Rescue ISO

Desinfectiehulpprogramma voor computers die niet kunnen worden opgestart (voor ervaren gebruikers)

Meer info »

Download

Neem contact op met onze technici

WAAROM U GEÏNFECTEERD BENT GERAAKT

4 essentiële tips om virusinfecties te voorkomen

1

Houd Java, Adobe Flash en Acrobat Reader altijd up to date of maak de installatie ongedaan als u ze niet gebruikt!

Waarom? Tegenwoordig passeren virussen en malware antivirussoftware en infecteren PC’s d.m.v. verouderde programma’s die u op uw PC geïnstalleerd heeft.

Meer info »

2

Wees altijd voorzichtig met de programma’s die u installeert of gebruikt

Waarom? Virus-schrijvers verdienen geld door PC’s te infecteren. Ze kunnen zich achter programma’s of applicaties verschuilen waarvan u denkt dat ze veilig zijn om te gebruiken. KIJK UIT!

Meer info »

3

Houd altijd uw Windows besturingssysteem geüpdatet

Waarom? Malware en virussen buiten beveiligingskwetsbaarheden uit die zich in verouderde Windows besturingssystemen bevinden. Het geïnstalleerd hebben van de laatste beveiligingspatches en Service Packs voorkomt dit.

Meer info »

4

Gebruik een effectieve antivirus en houd deze altijd geüpdatet

Waarom? Omdat u uzelf en uw gezin van virussen en andere dreigingen, die uw dagelijkse leven kunnen verstoren, moet beschermen.

Gratis download