U bevindt zich in: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Why become a Partner?
Why become a Partner?
Why become a Partner?

Waarom partner worden?

Panda Security-partners

 

Door deel te nemen aan het Partner Programma van Panda Security komt u in aanmerking voor exclusieve aanbiedingen, heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot technische ondersteuning, ontvangt u voortdurend trainingen en kunt u profiteren van marketingprogramma’s die op de specifieke behoeften van uw klanten zijn afgestemd.

Omdat uw OMZET en MARGES voortdurend zullen verbeteren

Als u deelneemt aan het Panda Partner Programma zullen uw omzet en marges verbeteren naarmate onze zakelijke relatie hechter wordt. Als u de overeengekomen doelstellingen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit behaalt, profiteert u direct van meer voordelen.

Omdat we een eenvoudig en op samenwerking gebaseerd BUSINESS MODEL bieden

Onze partnergemeenschap vormt de pijler van onze bedrijfsstrategie. Het Panda Security Partner Programma stelt onze partners in staat om alle mogelijke typen beveiligingsoplossingen aan te bieden en integreren, van standaardproducten tot uiterst complexe oplossingen.

Ons programma is opgebouwd uit helder afgebakende partnercategorieën. De voordelen houden gelijke pas met de toewijding van onze partners.

Omdat we de leider op het gebied van BEVEILIGING zijn

Het nieuwe beveiligingsmodel van Panda Security is gebaseerd op zijn Collective Intelligence-technologie. Dit is de meest eenvoudige en doeltreffende manier om uw klanten te beschermen. Dankzij Collective Intelligence kunnen wij onze detectiecapaciteit vergroten en de systeembelasting tot een minimum beperken.

Ons beveiligingsmodel vult traditionele beveiliging aan met innovatieve technologie zoals preventieve bescherming tegen nieuwe bedreigingen, Collective Intelligence en natuurlijk onze Cloud Computing-oplossingen.

Omdat we de leider op het gebied van TECHNOLOGIE zijn

Panda Security staat voorop in de strijd tegen computerbedreigingen. We investeren meer dan een kwart van onze omzet in research & development. Daarnaast beschikken we over Panda Research, een speciaal bedrijfsonderdeel waar een team van beveiligingsexperts unieke geavanceerde technologie zoals TruPrevent ontwikkelt. Dat is de reden waarom we als eerste Collective Intelligence aanbieden, als eerste actief zijn op het gebied van HIPS komen en de eerste leverancier met preventieve technologie en gedragsdetectie. Panda was bovendien het eerste ICT-bedrijf dat een cloud-gebaseerde beveiligingsdienst aanbood. Bij Panda is innovatie meer dan een marketingslogan. Het is onze bestaansreden.

Omdat we OPLOSSINGEN bieden die in alle mogelijke behoeften voorzien

Panda Security biedt beveiliging op alle niveaus van bedrijfsnetwerken, van eindpunten tot de netwerkrand. Wij bieden een complete reeks van cloud-diensten aan. Dankzij de combinatie van onze beveiligingsoplossingen en de advies- en integratiediensten van onze partners kunnen we voorzien in de behoeften van al onze klanten.

Onze oplossingen bieden daarnaast centraal beheer, volledige schaalbaarheid, minimale systeembelasting en ondersteuning voor meerdere platforms.

Omdat we EXPERTS zijn op het gebied van beveiliging

Panda Security specialiseert zich in ICT-beveiliging. PandaLabs, een van de beste en meest gerenommeerde laboratoria binnen de branche, beschikt over een krachtige datacenter-infrastructuur die een enorme toevloed aan malware aankan.

Onze technische ondersteuningsdiensten worden verzorgd door vakkundige beveiligingsexperts. We ontwikkelen de meeste van onze beveiligingstechnologieën in eigen beheer om klanten volledig geïntegreerde oplossingen aan te kunnen bieden.

Omdat we uw klanten toegevoegde waarde kunnen bieden in de vorm van SECURITY AS A SERVICE

Panda Security is een pionier in de ontwikkeling van beveiligingsoplossingen op basis van cloud computing. Als partner van Panda Security zult u in staat zijn om uw klanten een complete cloud-gebaseerde oplossing aan te bieden die onafgebroken beveiliging biedt, zonder de noodzaak van tussenkomst door de gebruiker.

Omdat we een MULTINATIONAL met wereldwijde vestigingen zijn

Panda Security is een internationaal leider in beveiligingsoplossingen op basis van cloud computing. Wij streven ernaar om klanten wereldwijde beveiliging te bieden. We beschikken over kantoren in meer dan 56 landen, producten in meer dan 23 talen en een wereldwijd klantenbestand van 2,5 miljoen gebruikers. Onze missie is om de informatie en ICT-activa van onze klanten te beschermen tegen alle mogelijke bedreigingen. Hiertoe leveren wij oplossingen die maximale beveiliging en minimale systeembelasting bieden.