U bevindt zich in: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Managed Service Providers
Panda Business Partner requirements
Partner Program

Managed Service Providers

Oplossingen voor telecombedrijven en dienstverleners

 

Kleine en middelgrote bedrijven worden geconfronteerd met dezelfde problemen en uitdagingen als grote ondernemingen, maar beschikken niet over dezelfde middelen om er een oplossing voor te bieden. Om deze reden hebben ze professionele hulp nodig voor het beheer en de beveiliging van hun ICT-apparatuur en netwerken. Door cloud-gebaseerde oplossingen zoals Panda Cloud Protection en Panda Cloud Systems Management aan te bieden, kunnen dienstverleners in deze marktbehoeften voorzien en diensten met toegevoegde waarde leveren.

Met Panda Security kunnen managed service providers hun ARPU (gemiddelde omzet per gebruiker) op snelle en eenvoudige wijze verhogen. Zonder de noodzaak om te investeren in servers, zonder opstartkosten en met een pay per use-model kunnen MSP's hun klanten snel en zonder financiële risico's diensten voor beveiliging en bewaking op afstand aanbieden.

De oplossingen worden geleverd met een innovatieve web-based beheerconsole die dienstverleners in staat stelt om vanaf een centrale locatie de beveiliging en apparatuur van klanten te installeren, configureren en bewaken. Panda Security biedt veel meer dan een simpele licentie voor een beveiligingsproduct. Het helpt organisaties hun operationele kosten te reduceren en hun omzetkansen te vergroten.

 

Panda Cloud Protection

Panda Cloud Protection, de cloud-gebaseerde anti-malwaredienst van Panda Security, is beschikbaar op basis van een maandelijks abonnementsmodel. De dienst wordt gehost Panda Security en beheerd door managed security providers (MSP's). Gebruikers profiteren van ononderbroken, onderhoudsvrije beveiliging van eindpunten, e-mail- en internetverkeer.

Voordelen van Panda Cloud Protection voor MSP's

 • Geen noodzaak om in infrastructuur te investeren
 • Flexibele installatie en beheer op afstand voor alle klanten
 • Een beheerdienst met toegevoegde waarde
 • Volledige bewaking van de beveiliging via de Web-based Service Provider Console
 • Mogelijkheid om de console en rapportage aan te passen ter versterking van uw merk
 • Financiële flexibiliteit en verbeterde operationele efficiëntie
 • 24/7 beschikbaarheid
 

Panda Cloud Systems Management

Panda Cloud Systems Management is de ideale oplossing voor MSP's die hun diensten voor bewaking en beheer op afstand willen professionaliseren en/of uitbreiden. De dienst helpt organisaties om de productiviteit van hun personeel te vergroten en de kosten te reduceren met behulp van een centrale tool voor cloud-gebaseerde bewaking en beheer die op elk gewenst tijdstip en vanaf elke locatie toegankelijk is.

Panda Cloud Systems Management helpt u om uw omzet te vergroten met een integrale tool waarmee u uw dienstenaanbod kunt uitbreiden en het aantal beheerde klanten kunt vergroten, zonder de noodzaak om in extra personeel of infrastructuur te investeren.

Voordelen van Panda Cloud Systems Management voor MSP's

 • Profiteer van hogere marges en een reductie van de tijd en kosten die gepaard gaan met klantenondersteuning
 • Breid uw klantenbestand en aanbod van oplossingen uit met nieuwe diensten voor bewaking op afstand
 • Identificeer op snelle en eenvoudige wijze de technologische behoeften van uw klanten en voorzie daarin: verouderde hardware, software van externe leveranciers en licentiebeheer
 • Verhoog het aantal contractverleningen door incidenten te anticiperen, problemen op een geautomatiseerde, niet-verstorende manier op te lossen en de toegevoegde waarde van uw werk aan te tonen aan de hand van activiteitenrapporten
 • Geen noodzaak om in infrastructuur te investeren
 • 24/7 beschikbaarheid
Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over het opnemen van Panda Cloud Protection in uw dienstenaanbod kunt u onze brochure over de voordelen voor uw business-model en ons specifieke aanbod voor MSP's raadplegen.

Voor vragen of zakelijke voorstellen kunt u contact met ons opnemen via alliances@pandasecurity.com