U bevindt zich in: Panda Security > Partners > Join our PBP program > Certification and Training
Panda Business Partner requirements
Partner Program

Training en certificering

Panda Security partners

 

Deelnemers aan het Panda Certified Channel-programma krijgen de beschikking over alle hulpmiddelen die nodig zijn om een grondige kennis van onze oplossingen op te doen. Door aan dit certificeringsprogramma deel te nemen, zullen de professionals binnen uw organisatie de trainingspunten kunnen behalen die nodig zijn om uw certificeringniveau te vergroten.

Aanvankelijk zullen alle training en certificering online plaatsvinden. Via het partnerportaal kunnen uw professionals rechtstreeks toegang krijgen tot de eCampus van Panda Security.

Op basis van het nieuwe Panda Certified Channel-programma wordt er voor elk mogelijk scenario een cursus en certificering aangeboden. Voor bepaalde productreeksen is er zelfs een klassikale training mogelijk.

Vereisten voor de twee trainingsvormen Omschrijving
Inschrijving Verplichte training ter introductie van de onderdelen van de vereiste certificering.
Examens Elke cursus wordt afgesloten met een evaluatie-examen.
Certificering Wordt behaald na het voltooien van alle vereiste cursussen en het slagen voor de overeenkomstige evaluatie-examens.
Duur Individueel: Individuele certificeringen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden.

Bedrijfsbreed: Het certificeringniveau van een partner is afhankelijk van de individuele certificeringen van werknemers. Partners dienen het minimaal vereiste certificeringniveau te bereiken.

Naast het behalen van certificeringen op basis van het Panda Certified Channel-programma kunnen Panda Security-partners met toegang tot het partnerportaal ten alle tijden gebruikmaken van de Panda eCampus. Hier vinden ze informatie en cursussen die betrekking hebben op de oplossingen van Panda Security.