x
AANBIEDING 48 uur geldig
Als u op dit moment klant bent
van onze producten voor
thuisgebruik, kunt u nu
verlengen en 50% besparen
NU VERLENGEN
x
BLACKFRIDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
TODAY ONLY UP TO 70% OFF
x
CYBERMONDAY OFFER
Buy the best antivirus
at the best price
(Only for homeusers)
TODAY ONLY UP TO 70% OFF

ADAPTIVE DEFENSE

Geef virussen en andere geavanceerde bedreigingen geen kans

Bescherm uw bedrijf tegen gerichte aanvallen en advanced persistent threats

 
 

VOORKOM ZERO-DAY EXPLOITS EN ADVANCED PERSISTENT THREATS

Adaptive Defense beschermt terminals, servers en laptops in uw bedrijfsnetwerk en voor uw werkers op afstand. Toepassingen die door hun eigenschappen of gedrag niet veilig worden geacht, worden geblokkeerd.

WAAROM HEBT U ADAPTIVE DEFENSE NODIG ALS U AL EEN ANTIVIRUSOPLOSSING IN UW BEDRIJF HEBT?

De ontwikkeling van traditionele antivirusoplossingen verloopt lineair, maar de hoeveelheid malware neemt exponentieel toe en aanvallen zijn veel geavanceerder geworden.

Deze nieuwe trend, in combinatie met de complexiteit van IT-omgevingen, geeft hackers de gelegenheid om in te breken op bedrijfssystemen en hier malware achter te laten die lange tijd onontdekt blijft.

We hebben de technologie: Adaptive Defense is meer dan alleen een antivirusprogramma voor bedrijven

De nieuwe technologie die is verwerkt in Adaptive Defense geeft u de gelegenheid om uw bedrijf te beschermen tegen de "deur" voor malware, die open staat in de tijd die verstrijkt tussen de ontdekking van een nieuw virus en de neutralisatie ervan door leveranciers van beveiligingssoftware.

 

Gartner

"De experts zijn het erover eens: geavanceerde aanvallen gaan om de traditionele beveiliging op basis van virussignaturen heen, en ze kunnen lange tijd onontdekt blijven in onze systemen. Het is een reële bedreiging. Uw systeem is besmet, alleen u weet het niet."

 

PREVENTIE IS DE BESTE VERDEDIGING TEGEN GERICHTE AANVALLEN

INZICHT

100% zekerheid over de toepassingen die in uw bedrijf worden gebruikt

Krijg volledig inzicht in alle toepassingen die draaien op de terminals en servers in uw netwerk, en alle acties die ze op systemen uitvoeren.

DETECTIE EN BLOKKERING

Real-time preventie van gerichte aanvallen op uw bedrijf

Vind en blokkeer gerichte aanvallen en zero-day exploits voordat ze binnenkomen.

 

BESCHERMING EN REACTIE OP BASIS VAN INFORMATIE

Krijg alle informatie die u nodig hebt over aanvallen op uw systemen

Dankzij de forensische rapporten van Adaptive Defense weet u alles wat u moet weten over aanvallen op uw systeem, zodat u ze kunt analyseren en nieuwe veiligheidsbarrières kunt bouwen voor uw IT-omgeving.

VOORKOMEN VAN AANVALLEN

Isoleer uw bedrijf voor toekomstige aanvallen

Blokkeer alle toepassingen die niet legitiem zijn en isoleer uw bedrijf van toekomstige aanvallen.

 
 

ALLE DETAILS OVER ADAPTIVE DEFENSE

Bescherming en desinfectie

BLOKKERING: BASIS OF UITGEBREID

Adaptive Defense biedt twee soorten toepassingsblokkering om uw bedrijf te pantseren tegen alle cyberaanvallen:

Basisblokkering laat alle toepassingen draaien die geregistreerd zijn als goodware en die toepassingen die nog moeten worden gecategoriseerd door de geautomatiseerde systemen en door de experts van Panda Security.

Uitgebreide blokkering laat alleen toepassingen toe die als legitiem aangemerkt zijn. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven die nul risicotolerantie hebben op het gebied van beveiliging

BESCHERMING VAN KWETSBARE SYSTEMEN

Terminals en servers met besturingssystemen die niet langer worden bijgewerkt vormen geen probleem meer voor de integriteit van uw IT-beveiliging.

Adaptive Defense biedt bescherming voor kwetsbare systemen, zodat zelfs verouderde besturingssystemen zoals XP zonder ondersteuning van de fabrikant beschermd zijn. En dat zonder dat u een traditioneel antivirusprogramma hoeft te installeren.

 
GEEN VALSE POSITIEVEN MEER DANKZIJ BIG DATA EN CLOUD

Adaptive Defense bewaakt alle acties die optreden als gevolg van het draaien van welke applicatie dan ook op de terminals of servers in uw bedrijf.

Door dit proces van bewaking in combinatie met lerende machines en Big Data-platforms in de cloud kunnen we het gedrag van iedere toepassing herkennen en classificeren.

Experts van Panda Security analyseren ook alle applicaties die niet automatisch geclassificeerd worden, om meer gedetailleerde kennis te verwerven voor de processen die relevant zijn in uw onderneming.

Kort samengevat: u kunt op ieder moment beslissen welke toepassing er kunnen worden gebruikt in uw onderneming. Adaptive Defense geeft u de geruststellen dat al uw toepassingen 100% veilig zijn voor uw werkomgeving. Altijd, zonder valse meldingen.

 

Servicemanagement

100% BEHEERDE SERVICE

De nieuwste technologie van Panda Security is gebaseerd op lerende machines en Big Data. Hiermee kan Adaptive Defense automatisch toepassingen classificeren, zonder tussenkomst van de eindgebruiker.

GEEN ENKELE IMPACT OP DE INFRASTRUCTUUR VAN ONZE KLANTEN

De dienst wordt volledig vanuit een gecentraliseerd online console beheerd. Hier kunt u de beveiliging van uw Windows-terminals en -servers beheren, maar ook die van smartphones en mobiele kantoren.

 

Controle en diagnose van IT-capaciteiten

FORENSISCHE RAPPORTEN

Adaptive Defense biedt forensische rapporten en prestatiegrafieken, zodat u een duidelijk overzicht hebt van alle malware-incidenten.

Met heat maps die beschikbaar zijn in de online console kunt u de route analyseren die gebruikt is voor een geneutraliseerde aanval, de aangemaakte bestanden en nog veel meer. Vind de kritieke kwetsbaarheden in uw organisatie en repareer ze.

CONTINU OP DE HOOGTE VAN DE NETWERKSTATUS

Zodra er malware wordt gedetecteerd op uw netwerk, stuurt Adaptive Defense onmiddellijk waarschuwingen uit.

Rapporten geven gedetailleerde informatie over de locatie van de bedreigingen, de geïnfecteerde computers en de acties die zijn uitgevoerd door de malware.

Deze rapporten kunnen ook per e-mail worden verzonden en bevatten informatie over de dagelijkse activiteiten van de dienst.

SIEM-MODULE

Onze dienst kan worden geïntegreerd met diverse SIEM-producten, zoals QRadar of ArcSight, zodat er gedetailleerde informatie kan worden verzameld over de activiteit van alle toepassingen die op de bedrijfssystemen draaien.

Met de informatie over veiligheidsgerelateerde incidenten die is opgeslagen in het systeem kunt u niet alleen in real-time de gedragspatronen van uw werknemers analyseren, maar ook de trends in uw netwerk.

 
Hulp nodig?
 
Neem contact op voor specifieke informatie
 

CERTIFICERINGEN VAN PANDA SECURITY

 • AV comparatives
 • Virus Bulletin
 

TECHNISCHE VEREISTEN

ONLINE CONSOLE (alleen bewaking)

 • Internetverbinding
 • Internet Explorer 7.0 of hoger.
 • Firefox 3.0 of hoger
 • Google Chrome 2.0 of hoger

AGENT

 • Besturingssystemen (terminals): Windows XP SP2 of hoger
  (Vista, Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows 8), Windows 10.
 • Besturingssystemen (servers): Windows Server 2003, Windows Server 2008.
 • Internetverbinding (direct of via proxy)