U bevindt zich in: Panda Security > IT Security for Business > security-solutions-on-premise > panda global business protection

OPLOSSINGEN VOOR BEVEILIGING OP LOCATIEPANDA
GLOBAL BUSINESS PROTECTION

OPLOSSINGEN VOOR BEVEILIGING OP LOCATIE

Panda Security biedt u de volgende oplossing voor beveiliging op locatie (On-Premise):

 

Deze oplossingen passen zich aan de specifieke behoeften van elke organisatie aan:

  • Geavanceerde configuratie en beheer van de beveiliging
  • Beveiliging voor Exchange, Domino, e-mail- en internetgateways, etc.
  • Gedetailleerde rapportage

Panda Security for Business en de andere bedrijfsoplossingen van Panda Security zijn gebaseerd op een modulaire, flexibele en schaalbare architectuur.

Panda GateDefender omvat een reeks van appliances die beveiliging aan de netwerkrand bieden die het e-mail- en internetverkeer filtert voordat het bedrijfsnetwerk wordt bereikt. Deze oplossingen kunnen op transparante wijze worden aangepast aan de behoeften van uw netwerk en vormen uw eerste verdedidingslinie.


De On-Premise-oplossingen van Panda Security bieden optimale beveiliging en minimale belasting van de netwerkprestatie. Bovendien kunt u ze aanpassen aan uw specifieke beveiligingsbehoeften.

Krijg volledige controle op de beveiligingsregels van uw bedrijf en profiteer van maximale real-time beveiliging dankzij Collective Intelligence.

Als u uw beveiligingsinfrastructuur binnen uw netwerk wilt houden en deze zelf wilt beheren, bieden onze On-Premise-oplossingen maximale beveiliging en grip op uw netwerk.